Annonce
Jelling

Ragnarok-skaterne tæller til 10 med fingrene

De unge skatere i Ragnarok Skatepark er gode til at overholde forsamlingsforbuddet, men skal mindes om at holde afstand til hinanden. Arkivfoto: Mette Mørk
Kristian Sundbøls søn David er storforbruger af Ragnarok Skatepark på Skindbjerg. Her oplever de, at parkens unge skatere respekterer forsamlingsforbuddet, som højest tillader at 10 personer flokkes.
Annonce

Jelling: Kristian Sundbøl ser dagligt sin seks-årige søn David trille rundt på sit skateboard i Ragnarok Skatepark på Skindbjerg.

Coronakrisen har gjort sønnen til storforbruger af skateparken, som så mange andre unge mennesker i Jelling også er det.

Men i en tid, hvor regeringen tillader, at højest 10 personer må befinde sig på skateranlægget ad gangen, skal man være særligt opmærksom.

Og det er de unge skatere faktisk, fortæller Kristian Sundbøl.

- De unge er gode til at tælle med fingrene og observere, at der ikke befinder sig flere end 10 personer i Ragnarok Skatepark ad gangen. De er heller ikke bange for at forlade stedet, hvis de kan se, at andre venter på at komme ind. Det har min søn og jeg været vidne til, fortæller Kristian Sundbøl.

De unge er gode til at tælle med fingrene og observere, at der ikke befinder sig flere end 10 personer i Ragnarok Skatepark ad gangen. De er heller ikke bange for at forlade stedet, hvis de kan se, at andre venter på at komme ind. Det har min søn og jeg været vidne til.

Kristian Sundbøl.

Annonce

Glemte afstanden

Fredi Graetsch er formand for foreningen Ragnarok Skatepark, og han fortæller, at man fra foreningens side aktivt har gjort sit for at forsamlingsforbuddet overholdes.

- Vi har kontaktet landbetjenten, som våger over skateranlægget, og SSP er også inddraget. Der er mange unge skatere i Jelling, og de har lært, at man skal fokusere på, at ikke flere end 10 personer er samlet på ét sted. Især de ældste er gode til at lære fra sig, siger Fredi Graetsch.

Men selvom de unge holder sig fra at være flere end 10 personer i Ragnarok Skatepark, så må det at holde afstand til hinanden ikke rulle ud af tankerne.

- En mor kontaktede os og sagde, at hun havde set alle skaterne være samlet på ét sted. Det skal selvfølgelig ikke ske, men det snakker vi også om. Der er generelt en god holdning blandt de unge skatere, siger Fredi Graetsch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce