Annonce
Jelling

Ramt af MGP: Glitter, glamour og Gustav som syvårig soloartist

Syvårige Gustav Lund var godt tilfreds med sin optræden, som han efterfølgende fik et diplom for. Han har styr på, hvor den skal hænge hjemme på værelset. Foto: Nicolai Svante Skovgård
I tre uger har børnene i Kollerup SFO forberedt sig på at skulle optræde for forældre, søskende og kammerater, og i går var de så på scenen til MGP-show. Syvårige Gustav Lund vandt publikums hjerter ved at klare sin optræden alene.

Kollerup: Bands som Floss, Girl on Fire og Naturhjælperne lyder måske ikke bekendte i de musikkyndiges ører, men i Kollerup SFO er man ikke i tvivl om, hvem der tales om.

Det var nemlig tre af de bands, der var på scenen, da SFO'en tirsdag eftermiddag havde inviteret til glitter og glamour i form af et festligt MGP-show. Et feststemt publikum af primært forældre var på plads, og det summede af forventning før de otte optrædener.

Børnene havde taget fint - og i mange tilfælde skinnende - tøj på, håret var sat op, og sminken var lagt. Nu var de klar til at fyre den af.

Nogle sang med, andre kørte med playback - men alle dansede, og publikum klappede lystigt med.

Annonce
Det kom som en lille, men højlydt, overraskelse for nogen af børnene, da der blev skudt konfetti af til afslutningsnummeret. Foto: Nicolai Svante Skovgård

Syv år og solo

Alle deltagere fik diplomer, og der blev ikke kåret nogen vinder, men en, som helt sikkert vandt en masse hjerter, var syvårige Gustav Lund, der klarede sin optræden solo. Derfor var han også lidt nervøs, inden han skulle på scenen.

- Man er lidt bange for, at der skal ske noget, eller at man gør noget forkert, når man er alene, siger Gustav Lund, der optrådte med sangen "Musik gør mig glad".

Den havde han ikke bare øvet sig på i SFO'en, men også derhjemme for at være sikker på, at sangen sad lige i skabet. Og det gjorde den.

- Det var spændende at optræde selv, og det var sjovt. Og de andre var også gode, fortalte den syvårige solokunstner, der nu skulle hjem og hænge sin velfortjente diplom op på væggen.

Showet sluttede i vanlig MGP-stil med en stor fællessang med den passende titel "Ramt af MGP", hvor der også blev skudt konfetti af, og til "efterfesten" var der popcorn til børnene og kaffe til de voksne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce