Annonce
Vejle

Ikke godt nok: Byggesager tager dobbelt tid

Byggesagsbehandlingen i Vejle Kommune er i øjeblikket det dobbelte af normalen. Nu sættes ind på at komme tilbage til det normale niveau. Foto: Benny F. Nielsen


Annonce

Vejle: Det tager i øjeblikket dobbelt så lang tid at få en byggesag igennem Vejle Kommune, som det plejer at gøre. Men fire-seks uger er ikke godt nok, siger borgmester Jens Ejner Christensen (V).

- Vi har fået en orientering om, at byggesagsbehandlingen har en udfordring. Og der er lavet en plan for at få situationen rettet. Vi er vant til at ligge fornuftigt, og at det går hurtigt med at få sagerne igennem, og vi skal tilbage til det gode, gamle niveau, siger han.

Forklaringen er ikke flere tunge sager, men mere nogle uheldige omstændigheder i form af opsigelse og sygemelding. Det er et meget specialiseret område, hvor man ikke bare kan ansætte sig ud af det. Men det er en afdeling, man vil tage sig ekstra af, konstaterer borgmesteren.

- Der er ikke noget quick-fix. Der er så mange regulativer og regler. Når vi giver en byggetilladelse, så skal den jo bare være i orden, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce