Annonce
Billund

Ratch er snart klar med julekalenderen: En erhvervsdrivende har bestilt 50 julekalendere til medarbejderne

Ratch og de øvrige i julekalenderudvalget er klar med "Jul i Grindsted 2021", der sælges fra lørdag den 2. oktober på Torvet. Foto: Jan Kronvold
Lørdag den 2. oktober begynder salget af julekalenderen "Jul i Grindsted". Det sker ved årets sidste kræmmermarked i bymidten. Kvickly sponsorerer hovedgevinsten på 2500 kroner.

Grindsted: Det er næsten ikke til at tro, men det er altså ganske sandt.

Om blot tre måneder er det atter jul, og det betyder juletræer, julebelysning og ikke mindst julekalendere. Og netop salget af Grindsteds helt egen julekalender er lige nu på vej i trykken, så "Jul i Grindsted 2021" kan være klar til lørdag den 2. oktober, hvor salget af kalenderne begynder. Det sker i forbindelse med årets sidste kræmmermarked i bymidten.

- Vi vil være tre-fire stykker fra julekalenderudvalget, der går rundt og sælger kalendere lige som sidste år. Der var det både koldt og blæsende, men vi solgte alligevel godt 400 kalendere, fortæller Jeyarajah Rasiah, Ratch, der er kalenderansvarlig.

Annonce

Ved julemessen i Magion den 6.- og 7. november kan gæsterne også finde medlemmer af julekalenderudvalget, der som tidligere år har en stand på messen.

I år er motivet på kalenderen Grindsted Kirke, hvor sneen ligger smukt på både tag og gravstene. Det er Johnny Madsen, der har taget det smukke foto.

- Vi havde over 50 billeder fra vores dygtige fotografer i Grindsted at vælge imellem, så det var svært, siger Ratch.

Kvickly giver hovedpræmien

Der bliver igen i år trykt 1500 kalendere, der også i år koster 40 kroner pr. styk eller tre for 100 kroner. De seneste fem år har der været udsolgt af julekalendere, og udvalget satser også på, at det bliver tilfældet i år.

- Der er en af byens erhvervsdrivende, der har bestilt 50 julekalendere til medarbejderne. Det er rigtig flot, siger Ratch.

Heller ikke i år har det været svært at få sponsorerer til kalenderen. For bag alle låger er der jo 23 sponsorerede gavekort på 500 kroner fra forskellige erhvervsdrivende i Grindsted.

- I år er Kvickly kommet med, og de skænker hovedgevinsten på 2500 kroner bag låge nummer 24, fortæller Ratch.

Jul i Grindsted 2021 med motiv af Grindsted Kirke, som Johnny Madsen står bag. Foto: Jan Kronvold

Udover Kvickly er SkoUniverset helt ny, mens andre har skiftet navn eller butik. Det gælder Morten Kampmann Jacobsens Den Lille Pingvin, som er blevet erstattet af hans nye butik, Skjold Burne, og Den Jyske Sparekasse, som er blevet til Vestjysk Bank.

Annonce

Penge til vedligehold af lyskæder

Formålet med salget af julekalendere er jo som bekendt at skaffe penge til det store juletræ på Torvet og julebelysningen i byen.

I igen i år er overskuddet øremærket til vedligehold af den eksisterende belysning rundt om i Grindsted. Der er flere kæder, der trænger til at blive skiftet ud.

Juletræsudvalget består i øjeblikket af Henning Lund, der er formand, Ratch, der er kalenderansvarlig, Anni Guldager og Bent Krusborg.

- Vi håber på ligeså stor opbakning som de tidligere år, så vi også fremover kan have et flot juletræ på Torvet og en flot julebelysning i byen, siger Ratch.

I år er Kvickly kommet med, og de skænker hovedgevinsten på 2500 kroner

Ratch, julekalenderansvarlig
Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Hedensted

Alternativet har været en redning og et afbræk fra jobafprøvningshelvede: Nu stiller Mads op til byrådet

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Billund

Skal vi tænke nyt i ældreplejen fremover?

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Sundhed

Læger i opråb: Bliv coronatestet ved feber og hoste

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce