Annonce
Billund

Ratch opfordrer flere til at blive testet i Tingparken: Alle er velkomne her

Coronatestbilen holder i Tingparken hele weekenden. Kig indenfor i fælleshuset i nummer 42, lyder opfordringer fra formand Jeyarajah Rasiah. Arkivfoto
Selvom det ikke er i Tingparken, at de smittede bliver fundet, så opfordrer beboerforeningsformand til at blive testet. Testmuligheden er ikke ikke kun for lejere i boligforeningerne, men for alle.

Grindsted: Beboerforeningsformand Jeyarajah Rasiah, bedre kendt som Ratch, håber, at endnu flere vil benytte sig af chancen for at blive coronatestet i Tingparken denne weekend. Det kan man blive uden at bestille tid først - både lørdag og søndag mellem klokken 8.30 og 17.30.

- Det er så vigtigt at blive testet, inden man eventuelt skal ud og være sammen med familie her i påsken. Og testmuligheden er ikke kun for folk i boligblokkene, men for alle, understreger han.

Testbilen blev hidkaldt, da der viste sig udbredt smitte i Grindsted sogn.

Annonce

Indtil videre har testfolkene dog ikke "fanget" nogen smittede i Tingparken, selv om der i gennemsnit har været 250 borgere forbi hver dag.

Lene Bruun, leder af HR og sundhedsstaben - Billunds egen Søren Brostrøm - mener dog, at man fortsat skal være opmærksom:

- Der ser ud til at smitten spreder sig lidt geografisk i kommunen og er nogenlunde uforandret i Grindsted sogn. Der er fortsat grund til, at borgerne er super opmærksomme på deres adfærd og bliver testet regelmæssigt, siger hun.

Generelt i kommunen stiger antallet af smittede fortsat. Fredag var der 42, der er blevet smittet inden for de seneste syv dage. Det svarer til 158 per 100.000 indbyggere, og det betyder, at Billund Kommune nu er nummer 10 i forhold til mest smittespredning i landet. Der er ændret i opgørelsesmetoden, så nu tæller kun de personer, der har fået en positiv PCR-test, med i opgørelsen. Tidligere på ugen talte også de positive kviktest med i statistikken.


Det er så vigtigt at blive testet, inden man eventuelt skal ud og være sammen med familie her i påsken.

Beboerforeningsformand Jeyarajah Rasiah


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce