Annonce
Vejle

Razorbacks får DM-finalen 2021

Triangle Razorbacks vandt DM-finalen i 2019, mens finalen i 2020 aldrig blev afviklet. Den næste afvikles i Vejle. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Scanpix
Mermaid Bowl 2021 spilles 9. oktober, men det er endnu ikke afgjort præcis hvor - to lokationer er i spil.
Annonce

Vejle: Triangle Razorbacks bliver næste sæson vært for DM-finalen, Mermaid Bowl.

Det har klubber i den bedste række, National Ligaen, bestemt, efter Razorbacks ikke fik mulighed for at afvikle dette års finale.

Finalen 2020 var planlagt til afvikling i Vejle, men da regeringen tidligere på efteråret valgte at stramme coronarestriktionerne, måtte den resterende del af den amerikanske fodboldsæson aflyses. Det gjaldt de to DM-semifinaler og finalen.

- Der var enighed blandt klubberne om, at vi skulle have chancen næste år, når nu vi ikke fik årets finale, siger Kaj Sørensen, formand for Triangle Razorbacks.

Det er ifølge Kaj Sørensen endnu uvist, hvor finalen skal spilles. To lokationer er i spil; Vejle Atletik Stadion, som er Razorbacks normale hjemmebane, eller Vejle Stadion, dér hvor Vejle Boldklub afvikler sine kampe.

Datoen ligger til gengæld fast. Næste sæsons Mermaid Bowl spilles lørdag 9. oktober 2021.

Annonce

Anden Mermaid Bowl i Vejle

Det bliver blot anden gang, at Vejle er vært for Mermaid Bowl.

Første gang var tilbage i 2011, og da trak kampen, Triangle Razorbacks-Søllerød Gold Diggers, cirka 3500 tilskuere, og Kaj Sørensen håber på en gentagelse af dét tilskuertal:

- Det kommer selvfølgelig an på, hvordan tingene arter sig i forhold til corona-virus.

Kaj Sørensen håber selvsagt, at DM-finalen 2021 kan afvikles uden de nuværende og stramme corona-restriktioner, da klubben sigter efter at arrangementet bliver en større fest.

- Vi vil forsøge at få det til at ligne det, der foregår i forbindelse med en NFL-kamp, og det betyder, at der skal arrangeres en masse udenoms-aktiviteter, så det hele kommer til at ligne en fest, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Give bragede op i jyllandsserien med maner

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Annonce