Annonce
Læserbrev

Reaktion på Kiddesvej-læserbrev: Tror nok, at det kan blive en af grundene til nye folk ved (cykel)styret i Vejle

Annonce

Læserbrev: Tak til VAF for at bringe Niels Pedersens læserbrev 10. december ("Tror nok, at det var en af grundene til, at Vejle Kommune hoppede på den limpind at få Tour de France til Vejle", red.)

Men først og fremmest tak til Niels for at have skrevet et af de bedste af slagsen i årevis.

Det er den slags, der er brug for, når tingene løber løbsk i endnu et eksempel på idrætspolitisk ingenmandsland, hvor de involverede parter henholdsvis træffer uventede beslutninger og udsteder nye blankochecks.

Alt imens det tavse flertal åbenbart stadig forholder sig eftergivende og stiltiende i glæde over kommunens mangel på rettidig økonomisk omhu i forblændelse over at have scoret Vejle som en af startbyerne i Tour de France 2021.

Vel er dette ikke en landspolitisk skandale af ministeriel socialstyrelses eller forsvarets ejendomsstyrelses størrelse. For slet ikke at tale om bankmæssige hvidvask-dimensioner.

Men på lokalt plan er det mindst lige så undergravende for tilliden til vores folkevalgtes dømmekraft og respekt for skatteborgerne.

Nu forestår, som Niels også så rigtigt skrev med andre ord i slutningen, vælgernes dømmekraft og respekt for politikerne ved næste kommunalvalg!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce