Annonce
Billund

Reception for ny museumsleder i Billund Kommune

Carina Serritzlew begynder som museumsleder mandag den 10. august. Samme dag er er reception for hende. PR-foto: Billund Kommune
Mandag den 10. august holder Billund Kommunes Museer reception for den nye leder Carina Serritzlew.
Annonce

Grindsted: Nu kan man komme til at møde den nye museumsleder i  Billund Kommune.

Det sker mandag den 10. august, når bestyrelsen for Billund Kommunes Museer holder reception for Carina Serritzlew, der netop har første arbejdsdag den 10. august.

Receptionen holdes på Museumscenter Karensminde fra klokken 15.-16.

Ledelsen af Billund Kommunes Museer har siden 2015 været varetaget af Ole Bisbjerg, der har haft dobbelt lederskab som leder af Billund Bibliotekerne & Borgerservice og Billund Kommune Museer.

Ved budgetaftalen i Billund Kommune sidste år blev partierne dog enige om at hæve tilskuddet til museet for at styrke kvaliteten af museet, så man fortsat kan leve op til at være et statsanerkendt museum.

Med ansættelsen af Carina Serritzlew får museet derfor nu sin egen leder, mens Ole Bisbjerg fortsætter i sin oprindelige funktion som leder af Billund Bibliotekerne & Borgerservice.

Annonce

Blå bog

Carina Serritzlew er uddannet cand.mag. i etnologi fra Københavns Universitet og har en diplomuddannelse i forretningsudvikling og ledelse indenfor museer og oplevelsesøkonomi og også uddannelser indenfor museumsformidling og entreprenørskab.

Hun har aktuelt været selvstændig med konsulentvirksomheden Rising Culture and Business.

Inden da var hun blandt andet fra 2012 direktør for The Architecture Projekt, en national kultur- og erhvervsklynge for arkitektur og byudvikling. Og fra 2008 til 2012 var hun museumsleder på Skive Museum og afdelingschef for den kulturhistoriske afdeling på Museum Salling.

Blandt Carina Serritzlews nye opgaver er udviklingen af et nyt museumscenter ved Karensminde og en ny udstilling "Spor af Besættelsen" med den lokale besættelsessamling.

Der vil være diverse forfriskninger ved receptionen, oplyser Billund Kommunes Museer.


Blandt Carina Serritzlews nye opgaver er udviklingen af et nyt museumscenter ved Karensminde og en ny udstilling "Spor af Besættelsen" med den lokale besættelsessamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce