Annonce
Give

Red Barnet inviterer på irsk stemning

Potters Jig består blandt andet af Jørgen Christensen, Christian Wetterstein, Jørgen Møller, Nanni Lorenzen, Anton Niebuhr og Henrik Tranum. Bemandingen kan svinge lidt fra koncert til koncert, men stemningen er altid i top. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Søndagskoncert ved Huset 8. september skal skaffe penge til foreningens oplevelesesklub for børn. "Potters Jig" sørger for den irske folkemusik.

Give: En søndag eftermiddag i selskab med "tre F'er" er aldrig helt spildt.

Især ikke, når de tre F'er står for folkemusik, fadøl og frankfurtere. Det er en del af den menu, som Red Barnets lokalforening i samarbejde med Give Rotary Klub byder på søndag 8. september mellem klokken 13 og 15.

Det kommer til at foregå på p-pladsen bag Huset, hvor man allerede fra klokken 12 kan begynde at nyde de to sidste F'er. Fadølsanlægget og frankfurterne er kan godt nydes uden den musikalske ledsagelse.

Den starter klokken 13, når "Potters Jig" med base i Odder går på scenen. De har lovet at sørge for livsglad musik med inspiration fra det irske, skotske og engelske. Og så tilsætter de musikken et strejf af pop og jazz samt egne krydderier. De konstaterer også beskedent, at musikken har en tendens til at være livsforlængende.

Vil man gerne nyde musikken, men mangler lyst til fadøl og frankfurtere er der også råd for det. Medlemmerne af Red Barnets lokalforening lover, at de bager kager i lange baner og det bliver solgt sammen med kaffe i stride strømme.

Der vil i løbet af eftermiddagen også være lotteri, hvor der er fine præmier sponsoreret af byens og egnens erhvervsdrivende.

Billetter til koncerten koster 100 kroner og de kan købes hos "Expert", "Sternberg Blomster" og "Din Tøjmand". Er man typen, der helst vil vente med at træffe beslutningen på selve dagen, kan man også købe billetter ved indgangen til pladsen.

Det kan være, at vejret ikke bliver helt så godt, som det, Red Barnet har bestilt. Men så er der en "Plan B".

- Så rykker vi inden for i og afvikler koncerten i Husets store sal, siger Petra Raundahl fra Red Barnet.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce