Annonce
Debat

Regeringens politik gør Danmark 14 mia. kr. fattigere frem mod 2030: Vi skal gøre Danmark rigere

Michael Aastrup Jensen. Pressefoto

Læserbrev: Venstre har med vores finanslovsudspil fremlagt en samlet pakke, der ikke alene gør Danmark rigere og holder skatten i ro, den får også 25.000 flere i beskæftigelse, og det er der brug for.

For realiteterne er, at den socialdemokratiske regering med deres politik har gjort Danmark fattigere.

Regeringen har enten hævet eller foreslået at hæve skatter, afgifter og gebyrer ikke mindre end 40 gange. Det betyder, at man i kroner og øre har hævet skatter, afgifter og gebyrer med 12 mia. kr.

Annonce

Uanset om du er rig eller fattig, så har du færre penge mellem hænderne som følge af regeringens politik. Det er dårligt nyt i en tid med stigende inflation og høje energipriser, der igen forringer alle danskernes købekraft.

Regeringens politik gør Danmark 14 mia. kr. fattigere frem mod 2030.


Når man hæver de sociale ydelser til arbejdsløse indvandrere, tilbyder en tidlig tilbagetrækning og samtidig ikke leverer reformer, der skal få flere danskere i arbejde, så skubber man problemer foran sig.

Michael Aastrup Jensen

Når man hæver de sociale ydelser til arbejdsløse indvandrere, tilbyder en tidlig tilbagetrækning og samtidig ikke leverer reformer, der skal få flere danskere i arbejde, så skubber man problemer foran sig.

Et fattigere Danmark betyder færre muligheder for den enkelte dansker, men det betyder også, at vi får færre penge til den grønne omstilling.

Den grønne omstilling i Danmark er vigtig. Udover at levere på målet i Paris-aftalen er der potentiale for et stort dansk eksporteventyr, samtidig med at vi kan fastholde arbejdspladser i landdistrikterne og provinsen.

Et Danmark i balance er også et Danmark, hvor vækst og udvikling ikke kun er forbeholdt de store byer, men også betyder at der er gode og velbetalte jobs i hele landet.

Økonomisk politik handler for mig at se om at gøre den samfundsmæssige kage større og ikke mindre, og med tanke på den demografiske forskel, der kommer i fremtiden, er det afgørende, at vi gør Danmark rigere.

For kun ved at have en sund og stærk samfundsøkonomi med vækst og iværksættere er der råd til et højt velfærdsniveau i fremtiden. Det vil jeg fortsat arbejde for og blot minde den socialdemokratiske regering om, at pengene skal tjenes, før de kan bruges.


Annonce
Erhverv For abonnenter

Bagerpar blev smittet med corona for næsten et år siden: I dag må de stadig tage en middagslur på sofaen og få hjælp til at lave romkugler

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Jelling For abonnenter

Vejles borgmester vidste ikke, hvornår beboerne på Center Sandvad ville flytte ind - Udlændingestyrelsens svar er uklart

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Debat For abonnenter

Nu rabler det for EU-kommissionens formand. Von der Leyen vil drøfte tvungen vaccine

Alarm 112

Et vindstød og en enkelt lastvogn skabte kæmpe motorvejskø torsdag morgen - og onsdag var også en grim dag i trafikken i Vejle

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

KOMMENTAR For abonnenter

Lad mig sige det lige ud: Det er for åndssvagt ikke at værne endnu mere om 'de åndssvages' historie

Jelling

Vores børn er bange, og vi føler os fanget i eget hjem: Sandvads borgere tager bladet fra munden

Annonce