Annonce
Navne

Regionen henter ny direktør i Vejle: Slut med at forsyne de ældre med varme hænder

Anne Mette Vind, direktør på Social og Sundhedsskolen. Foto: Mette Mørk
Den tidligere direktør for social- og sundhedsskolen i Vejle, Fredericia og Horsens har fået nyt job. Nu skal hun lede psykiatrien i Region Syddanmark.

Nyt job: Region Syddanmark har ansat en ny sygeplejefaglig direktør i psykiatrien. Det er Anne Mette Vind, som hidtil har været direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens. Hun tiltræder 1. marts 2022.

Den 44-årige Anne Mette Vind afløser Ole Ryttov, der har været sygeplejefaglig direktør i psykiatrien siden 2008. Han stoppede 1. november sidste år efter eget ønske.

Anne Mette Vind har en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje og en master i offentlig ledelse og har siden 2019 været direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens.

Annonce

Før det har hun arbejdet i psykiatrien i 12 år og været uddannelseschef på en anden SOSU-skole i fem år.

Regionsdirektør Jane Kraglund ser frem til Anne Mette Vinds tiltrædelse 1. marts.

- Med Anne Mette Vind får vi en direktør med psykiatrifaglig baggrund og adskillige års ledelseserfaring på psykiatrisygehus og inden for social- og sundhedsuddannelse. Anne Mette har arbejdet strategisk med både rekruttering og fastholdelse og haft et tæt samarbejde med kommuner og region i den tid, hun har arbejdet med uddannelse. Alt dette giver en stærk profil til direktørposten, og jeg er rigtig glad for, at Anne Mette har sagt ja til at fortsætte det gode arbejde i psykiatrien efter Ole Ryttov, siger Jane Kraglund i en pressemeddelelsen.

- Jeg brænder for den psykiatriske sygepleje

I stillingen som ny sygeplejefaglig direktør kommer Anne Mette Vind til at arbejde tæt sammen med lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen og administrerende sygehusdirektør Charlotte Rosenkrantz Josefsen.

Anne Mette Vind fortæller i samme pressemeddelelse, at hun glæder sig til at møde både sine nye medarbejdere og ledelseskolleger.

- Jeg har søgt jobbet som sygeplejefaglig direktør i Region Syddanmark, da jeg ser psykiatrisygehuset som et utroligt spændende sted, der er ambitiøst på patienternes vegne, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg brænder for den psykiatriske sygepleje, som jeg gerne vil være med til at udvikle.

Blå bog

  • Anne Mette Vind har en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje og en master i offentlig ledelse fra SDU suppleret med pædagogisk ledelse i praksis fra Aalborg Universitet. 
  • Hun kommer fra en stilling som direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens, som hun tiltrådte i 2019.
  •  Inden da har hun været ansat som uddannelseschef for Social & Sundhedsskolen Herning (2014-2019), og før det har hun været afdelingssygeplejerske på Afd. P1 i Holstebro og på en ambulant psykoseenhed i Regionspsykiatrien Vest (2004-2014) samt sygeplejerske i Regionspsykiatrien Vest (2002-2004).

- Jeg vil blandt andet have et strategisk fokus på rekruttering, fastholdelse af medarbejdere og kompetenceudvikling, da det er en forudsætning for høj kvalitet i patientbehandlingen.

Annonce

Et godt tidspunkt lige nu

- Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til psykiatrien og synes, det lige nu er et godt tidspunkt, hvor vi skal sætte handling bag ordene på den kommende 10-årsplan, som Sundhedsstyrelsen netop har offentliggjort sit faglige oplæg til, tilføjer hun.

Anne Mette Vind bor på et nedlagt landbrug i Kibæk sydvest for Herning sammen med mand og fire børn. Selvforsyning er i fokus, og en stor køkkenhave og et fårehold bidrager til både spisekammer og lune trøjer. Ellers nyder familien også sommerhuset ved Vesterhavet og storbyferier.

Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce