Annonce
Billund

Det er ingen overraskelse: Regionsrådet havde kun skuldertræk tilovers for Grindsted

Bjarne Jensen. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce

Læserbrev: Nu er man endelig færdig med at undersøge den gamle losseplads i Grindsted for den store forurening, der foregår, og det kom bag på regionen, at forureningen var så voldsom, hvilket jeg ikke forstår.

Jeg har utallige gange i regionsrådet gjort opmærksom på, at forureningen på lossepladsen er massiv. Blot måtte jeg konstatere, at man kun var fokuseret på Kærgård Klitplantage - til Grindsted kun et skuldertræk.


Jeg har utallige gange i regionsrådet gjort opmærksom på, at forureningen på lossepladsen er massiv.


Men nu er det konstateret, at det er voldsomt, og hvordan gør man så? Man laver en VVM-redegørelse. Det tager mindst et år. Samt andre undersøgelser, som også tager tid, men rådet mener jo, at renseriforurening er vigtigere end vores tids største forurening.

De erfaringer, man har gjort i Kærgård, bør man bruge for at komme i gang, så vi borgere kan se, at der sker noget. Man er åbenbart i tvivl om, hvorvidt forureningen trækker i åen, men det er da nemt at måle: Hvad er er den før, og hvad er den efter vandføringen.

Åbenbart mener formanden, at der er penge nok, da man kun vil gøre papirarbejde, ikke regulært oprensning. Det er efter mit skøn særdeles bekymrende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Jung giver koncert i Vejle Musikteater

Billund

Det er en ommer!

Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce