Annoncørbetalt indhold

Rejseguide: Europas glemte skatte

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle har hørt om campingferie i Italien og Frankrig, charterferie i Spanien eller Grækenland og storbyferie i Milano, Paris og London. Der er altid nogle bestemte destinationer, der dukker op i tankerne, når snakken falder på ferie i Europa. Men selvom de populære feriedestinationer er populære af en grund, gemmer Europa også på nogle mere ukendte skatte, som bestemt også er et besøg værd.

Læs med her, og bliv klogere på nogle af de skjulte perler, som Europa gemmer på.

Annonce

Sydengland: Spændende kultur og smuk natur

Selvom London er turistcentrummet i England, findes der mange andre steder i landet, som bestemt er et besøg værd. Et af dem er Sydengland. I sommermånederne kan du nyde sydkystens strande, hvis du er mest til badeferie. Du kan også lægge vejen forbi Bath og besøge de romerske bade.

Trækker naturen mere i dig, kan du udforske de fantastiske kystlandskaber og charmerende landsbyer langs Cornwalls kyst eller slå et smut forbi Dartmoorheden. Er du på udkig efter kulturelle oplevelser, vil Salisbury være et besøg værd. Her finder du både den smukke Salisbury Cathedral og det ikoniske Stonehenge. Du kan også besøge byer som Portsmouth, Bristol og Southampton – så uanset om du er til ”storby”, kultur eller natur, vil du formentlig nyde en tur til Sydengland.

De baltiske lande: hyggelige storbyer

De baltiske lande er gået manges næser forbi, men Letland, Estland og Litauen er faktisk interessante destinationer. Især hovedstæderne er begyndt at tiltrække en smule opmærksomhed med de gamle, historiske bydele. Det er let at få dagene til at gå i de små, hyggelige gader.

I Tallinn kan du besøge det sted, hvor Dannebrog efter sigende faldt ned – så du får endda lidt dansk historie med på vejen. I Riga kan du sejle en tur på Daugavafloden i sommerperioden, eller du kan besøge byen i december og opleve det hyggelige julemarked. Fra Vilnius er det oplagt at tage en dagstur til Hill of Crosses eller Trakai Castle, hvis du ønsker lidt ekstra kultur med i bagagen.

Slovenien: Få lidt af det hele

Trods den beskedne størrelse byder Slovenien på et hav af muligheder. Det er bare de færreste, der ved det. Du kan både besøge sandstrande, den lille storby Ljubljana og ikke mindst opleve storslået natur med flotte bjerglandskaber. Har du mod på det, kan du bestige et af landets mange bjerge, som i vintermånederne også er oplagte destinationer til skiferien.

Overraskende nok er vinsmagning også en oplagt mulighed, hvis du besøger Slovenien i sensommeren. Landet har nemlig en stor vinproduktion, som vi dog sjældent hører om i Danmark.

Hvis du er på udkig efter en ny rejsedestination, som du ikke har besøgt før, er ovenstående altså nogle oplagte muligheder. Det er måske ikke lige så eksotisk som Mallorca og Gardasøen, men det betyder bestemt ikke, at oplevelsen ikke bliver lige så god.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.