Annonce
Fredericia

Rekordernes festuge

2018-udgaven blev den bedst besøgte Trekantens Festuge nogensinde.

Fredericia: For en måned siden sluttede dette års udgave af Trekantområdets Festuge efter ti dage med flere end 600 kulturoplevelser i de syv kommuner. Og skal man dømme efter tallene, har det været den bedste festuge siden begyndelsen i 2013.

Antallet af besøgende i år blev således anslået til 171.215, hvilket er en stigning på cirka 7.000 personer i forhold til 2017. Reelt er tallet dog noget højere, da der ikke tælles besøgende til alle arrangementer.

- Vi har da svært ved at få armene ned. Men det havde vi faktisk også inden tallene kom. Selv om det er fantastisk, at flere kender festugen og kommer til arrangementerne, er det jo lige så vigtigt, at gæsterne har en god oplevelse. Og det er klart vores opfattelse efter de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået, siger Pernille Holmskov, chefkonsulent og tovholder på Trekantområdets Festuge.

I år havde festugen givet kunstoplevelser en højere prioritet end tidligere ved blandt andet at samle store dele af kunsten i syv udvalgte Art Zones.

En af festugens største succeser var da også inden for kunst, nemlig Martin Creeds installation "Half the air in a given space", hvor publikum kunne gå på opdagelse mellem 18.000 balloner i billetsalget på Fredericia Banegård, på Kolding Bibliotek og i byrådssalen på Vejle Rådhus. Udstillingen var den verdensberømte kunstners første soloudstilling i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hjulboltene var skruet af Toyota

Annonce