Annonce
Fredericia

Rekordernes festuge

2018-udgaven blev den bedst besøgte Trekantens Festuge nogensinde.

Fredericia: For en måned siden sluttede dette års udgave af Trekantområdets Festuge efter ti dage med flere end 600 kulturoplevelser i de syv kommuner. Og skal man dømme efter tallene, har det været den bedste festuge siden begyndelsen i 2013.

Antallet af besøgende i år blev således anslået til 171.215, hvilket er en stigning på cirka 7.000 personer i forhold til 2017. Reelt er tallet dog noget højere, da der ikke tælles besøgende til alle arrangementer.

- Vi har da svært ved at få armene ned. Men det havde vi faktisk også inden tallene kom. Selv om det er fantastisk, at flere kender festugen og kommer til arrangementerne, er det jo lige så vigtigt, at gæsterne har en god oplevelse. Og det er klart vores opfattelse efter de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået, siger Pernille Holmskov, chefkonsulent og tovholder på Trekantområdets Festuge.

I år havde festugen givet kunstoplevelser en højere prioritet end tidligere ved blandt andet at samle store dele af kunsten i syv udvalgte Art Zones.

En af festugens største succeser var da også inden for kunst, nemlig Martin Creeds installation "Half the air in a given space", hvor publikum kunne gå på opdagelse mellem 18.000 balloner i billetsalget på Fredericia Banegård, på Kolding Bibliotek og i byrådssalen på Vejle Rådhus. Udstillingen var den verdensberømte kunstners første soloudstilling i Danmark.

Annonce
Navne For abonnenter

De første autografjægere har allerede banket på hjemme hos tømrerlærlingen fra Højen: Hvor langt kan Lasse mon nå i årets X Factor?

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Én aldersgruppe udgør halvdelen af de smittede - og kommunen er magtesløs: 'Hvis man kommer derud, hvor det bliver rigtig svært, må man ty til sin sunde fornuft'

VEJLE For abonnenter

Et syndigt rod i Højen: Virksomhed får tvangsbøder for bjerge af glasuld, asbest og bygningsaffald - på trods af konkurs

Alarm 112

Sikkerhedslanding i Billund: Fly fra Lanzarote fik problemer i luften

Billund For abonnenter

Plays første forstander er ansat: Han har lokale rødder og skal skabe rammerne for Grindsteds nye efterskole

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Alarm 112 For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Vejle

Garnnøglerne ligger klar: Lad os strikke Vejle gul

Vejle For abonnenter

Avisens madanmelder får serveret en nærmest rå bøf, og tjeneren spørger: 'Hvad er det, du vil?' Det bliver en aften med flere fejl og mangler

Erhverv

Michael Mortensen-selskab køber kæmpe ejendom i Hedensted by

Annonce