Annonce
Give

Rekordomsætning af lopper på store bededagsmarked

Der var mulighed for at købe stort set alt i brugt på loppemarkedet i Thyregodhallen. Nogle foretrak Barbie, andre skøjter og nogle nye brugte møbler. Foto: Jim Hoff
Alt klappede perfekt for Frem Thyregods Støtteforenings årlige satsning. Færre betalende gæster, lidt færre lopper med 17.000 kroner mere i kassen.

Thyregod: Armene er kommet ned igen, men de godt 90 frivillige, der var samlet til den traditionelle belønningsmiddag med flæskesteg på menuen, var meget tilfredse.

Både med deres egen indsats, men ikke mindst det resultat, de havde skabt med et vellykket loppemarked. Markedet, der blev afviklet fredag og lørdag, gav indtægter på 157.000 kroner, hvilket er 17.000 mere en sidste år.

Herfra skal der trækkes en lang række omkostninger, blandt andet leje af hallen og belønningsmiddagen samt diverse pr-materialer og annoncer.

Men der ingen omkostning til arbejdsløn. Det er alt sammen noget, de frivillige forærer til det gode formål.

- Vi er mere end tilfredse med både afviklingen og med resultatet. Det hele klappede simpelthen, som det skulle. Både med at få lopperne på plads og med afviklingen af de to dage, siger Brian Sølvsten Nielsen, der er en af tovholderne på projektet.

Resultatet er nået, selv om der var færre betalende gæster. Ved loppemarkedet første dag, store bededag, tages der 10 kroner i entre de første timer.

Annonce

Højere priser

- Her var der omkring 800, der betalte entré. Det er cirka et par hundrede mindre end året før. Samtidig havde vi sorteret hårdere i lopperne, så der kom lidt færre lopper ind i hallen. Men det har åbenbart kunnet betale sig, for det gav bedre priser på det, der blev solgt, siger Brian Nielsen.

En del af omsætningen stammer dog fra de sideaktiviteter, der efterhånden er koblet på loppemarkedet. En af dem er dog en ren udgift, nemlig arrangementet med gratis morgenkaffe og rundstykker lørdag morgen. Men det følges op af et bankespil, der skæpper godt i kassen.

- Her havde vi år 126 spillere med, så det er vi absolut også tilfredse med, siger Brian Nielsen.

I år var der også knyttet et rejselotteri til loppemarkedet. Her blev der solgt godt med lodder og hovedpræmien, en rejsecheck på 5000 kroner blev vundet af Lydia Sørensen.

- Det var hun heller ikke utilfreds med, så der er lutter tilfredshed med loppemarkedet og dets afvikling, siger Brian Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Borgmesterkandidat med kampgejst: Han har ført sag mod sin egen kommune og været i strid med fagbevægelsen

Annonce