Annonce
Erhverv

Rengørings-chef begæret personlig konkurs

Ejeren af rengøringsfirmaet BT Rengøring, Birgitte Thychosen. Fotoet stammer fra en artikel om erhvervsklubben i VB, hvor BT Rengøring havde platin-medlemskab. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En kreditor har begæret ejeren af BT Rengøring, Birgitte Thychosen, konkurs. Samtidig er firmaets hjemmeside tilsyneladende lukket ned.

Vejle Øst: Ejeren af rengøringsfirmaet BT Rengøring, Birgitte Thychosen, er begæret personlig konkurs.

Det bekræfter kurator i konkurssagen, advokat Bjarne Lindrum Petersen, Skov Advokater, over for Vejle Amts Folkeblad.

- Det er en kreditor, der har begæret konkursen, som er en personlig konkurs, og meget mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, siger Bjarne Lindrum Petersen.

Selvom der er tale om en personlig konkurs, er Birgitte Thychosens virksomhed, BT Rengøring, tilsyneladende også påvirket.

Birgitte Thychosen ønsker ikke over for Vejle Amts Folkeblad at kommentere konkursbegæringen, men BT Rengørings hjemmeside er lukket ned, efter at sagen startede.

Annonce

Har endnu ikke overblik

Ifølge Erhvervsstyrelsens oplysninger om virksomheden havde BT Rengøring sidste år "10-19 medarbejdere", som tilsammen udgjorde to til fire fuldtidsstillinger.

Kurator Bjarne Lindrum Petersen fortæller, at han endnu ikke har overblik over økonomien i boet.

- Der er så småt begyndt at trille krav ind, men det er for tidligt at sige noget om, hvor mange krav der er i forhold til værdier, siger Bjarne Lindrum Petersen.

Eventuelle kreditorer har fire uger til at gøre krav gældende i konkursboet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce