Annoncørbetalt indhold

Rens dine fliser i stedet for at købe nye

Er dine fliser blevet kedelige at se på, og overvejer du at skifte dem ud? Det behøver du ikke. Der findes nemlig en måde, hvorpå dine gamle fliser kan blive så gode som nye; nemlig med fliserens.

Indholdet er sponsoreret

Mange danskere har en have og en terrasse, men det er de færreste, der finder direkte glæde ved at vedligeholde disse områder. Mange kan nikke genkendende til at kigge ud i haven og se alt ukrudtet, der spirer op forskellige steder, og fliserne der bliver grønnere og grønnere for hvert år der går. Mange overvejer at få lagt nye fliser, når de gamle er blevet for grimme, men det kan ofte blive en dyr omgang. Mange prøver også at rense fliserne selv med en højtryksspuler, men har man ikke den rigtig teknik, kan man faktisk nemt komme til at ødelægge fliserne.

Med en professionel fliserens bliver dine fliser rigtig pæne at se på igen, og så er det også mere skånsomt mod dem.

Hvordan virker fliserens?

Rensning af fliserne foretages med specialudsyr, der skånsomt fjerner al uønsket belægning på overfladen. Herefter desinficerer man fliserne med et middel, som trænger ned i fliserne og fjerner dybereliggende alger. Desinficeringen forebygger også fremtidig uønsket belægning på fliserne.

Fliserne skulle nu gerne være så gode som nye. Det er en simpel proces og er langt billigere end at skulle skifte fliserne ud. For at holde fliserne pæne og rene i længere tid, anbefales det, at man efter rensningen får fliserne imprægneret. Imprægnering beskytter mod fremtidige belægninger, samt beskytter fliserne mod syreregn.

Hvis du gerne vil afprøve fliserens, inden du bestiller det til hele din terrasse eller indkørsel, kan du få en gratis prøve på fliserens, hvor du kan teste på et lille område og se, hvor rene fliserne bliver.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.