Annonce
Læserbrev

Replik: Er asfalt vigtigere end børn?

Jeg ikke forstår, er, at Venstre i en og samme uge, hvor de brugte 112 mia. kr., heraf en meget stor del på asfalt, sagde nej til SF's forslag om at indføre en grænse for, hvor mange børn der skal deles om en voksen i vores vuggestuer og daginstitutioner.

Læserbrev: Jeg kan se, at Christoffer Melson i VAF 19. marts glæder sig rigtigt meget over regeringens nye transportudspil, og det skal han have lov til.

Men det, jeg ikke forstår, er, at Venstre i en og samme uge, hvor de brugte 112 mia. kr., heraf en meget stor del på asfalt, sagde nej til SF's forslag om at indføre en grænse for, hvor mange børn der skal deles om en voksen i vores vuggestuer og daginstitutioner.

Guderne skal vide, at de 2,1 mia. kr., som forslaget om at give forældre tryghed om, at deres børn bliver passet godt, når de går på arbejde, og vores børn mere tid, tryghed og omsorg i hverdagen, er godt givet ud.

For de penge kunne man sikre, at der ikke planlægges med, at pædagoger skal stå helt alene med børn, at der er mindst to til at åbne og lukke institutionen, og at der er to til stede på stuerne i institutionens åbningstid.

Forhold, der er åbenlyst nødvendige, hvis der skal være tid til at trøste, tørre næser og løse konflikter.

Man får det indtryk, at asfalt er en hel del vigtigere end børn for Venstre. Det er ærgerligt for vores børn, men det viser klare politiske prioriteringer.

I 93 kommuner er man flere end tre børn pr. voksen i vuggestuerne, og i 83 kommuner er der flere end seks børn pr. voksen.

I SF synes vi, det er alt for mange, når det handler om vores mindste små.

Annonce
Karina Lorentzen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce