Annonce
Debat

Replik om "trafikfarligt græs": Jeg efterlyser handling, så både trafiksikkerheden og trygge bilister igen kan forenes

"Jeg er som privatperson og trafikant bekymret og undrende over, hvorfor trafiksikkerheden ikke her spiller ind og gælder? Det 130 cm høje græs og frøstande spærrer udsynet for de, der på cykel og gåben skal passere hovedvejen, altså bilernes kørevej på vej tværs igennem rundkørslen", skriver Per Bæk Jensen. Arkivfoto: Elisabet D. Hyttel

Læserbrev: Som daglig trafikant og pendler mellem Vejle og Hedensted og kørsel morgen og eftermiddag på hovedvejen og igennem rundkørslen ved Hedensted Syd undres og forbavses jeg stadig.

Hvorfor skal det høje græs i midterrabatten nord og syd for rundkørslen ikke klippes?

Jeg undersøgte mandag 13. september højden på græsset i midterrabatten. Resultatet: en højde på 130 cm visse steder - 20 cm højere end de hvide vejvisere opstillet i midterrabatten.

Annonce

Jeg er som privatperson og trafikant bekymret og undrende over, hvorfor trafiksikkerheden ikke her spiller ind og gælder?

Det 130 cm høje græs og frøstande spærrer udsynet for de, der på cykel og gåben skal passere hovedvejen, altså bilernes kørevej på vej tværs igennem rundkørslen.

Avisen gjorde allerede i uge 30 opmærksom på problemet og dilemmaet mellem trafiksikkerhed og holdningen til "Vild med vilje" på kommunens grønne områder. Dengang udtalte driftchef Ole Klidbo Madsen, at borgernes info om trafiksikkerhedsproblemer ville blive taget alvorligt og kigget på. Det var i uge 30.

Jeg kontaktede igen i uge 33 driftsområdet i forhold til ovenstående, fik hurtigt svar tilbage, at det konkrete sted var taget med i udførelsen af de konkrete driftsopgaver.

Nu har vi uge 37, og min frustration og undren som trafikant og pendler dagligt på hovedvejen og ved rundkørslen omkring Hedensted Syd er vokset betydeligt - ligesom græsset i midterrabatten.

Jeg tænkte, at debatten på sidste byrådsmøde om netop pasning eller mangel på samme havde sat skub i græsklipningen. Det kan jeg se, den ikke har.

Per Bæk Jensen

Jeg tænkte, at debatten på sidste byrådsmøde om netop pasning eller mangel på samme havde sat skub i græsklipningen. Det kan jeg se, den ikke har.

Trafiksikkerhed overfor de bløde trafikanter som gående og cyklende i f.eks. rundkørslen på hovedvejen tæller åbenbart ikke.

Jeg har konkret tidligere foreslået, at de sidste 15-20 meter i midterrabatten på hovedvejen nord og syd for rundkørslen klippes og holdes i bund  - give bedre udsyn og trafiksikkerhed for alle.

Den måde, som midterrabatten ved indkørslen fra hovedvejen til Horsensvej er klippet på, fortjener til gengæld ros. Der er udsynet ikke spærret.

Jeg efterlyser handling, så både trafiksikkerheden og trygge bilister igen kan forenes.

Per Bæk Jensen. Privatfoto
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Debat

Debat: Blå bloks landbrugsudspil er rent klimabluff

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce