Annonce
Debat

Replik til Skibby: Baggrunden for anklagen om magtarrogance er ikke DF's strategiske ægteskab med S

Rune Mikkelsen. Arkivfoto: Elisabet D. Hyttel

Læserbrev: Når jeg læser Hans Kristian Skibby læserbrev 21. april ("Så fik man da hørt det med...", red.), bekræfter det mine bange anelser for Dansk Folkepartis planer for Hedensted.

Partiets ægteskabspagt med Socialdemokratiet skal forsvares for enhver pris - uanset om det er på bekostning af sandheden eller borgernes pengepung.

Det er nemlig ikke helt sandt, når DF's borgmesterkandidat anklager Nye Borgerlige for at have udråbt det pressede folkeparti som magtarrogant grundet partiets strategiske ægteskab med Socialdemokratiet.

Annonce

Vi skal alle samarbejde - Dansk Folkeparti har aktivt valgt de røde partier, Nye Borgerlige vælger derimod de andre blå partier.

Nej, baggrunden for anklagen om magtarrogance er derimod, at Dansk Folkepartis eget byrådsmedlem, Allan Petersen, i VAF/Horsens Folkeblad 31. marts selvsikkert konkluderede (i læserbrevet "I Hedensted Kommune skal vi have en kommunal service i top". red.):

"Hedensted Kommune er en af landets billigst drevet kommuner målt på antal af borgere, og det skal vi være tilfredse med. Men at tro, at vi kan gøre det endnu billigere, det er utopi."

I samme læserbrev konkluderede DF'eren selvsikkert, at Hedensted Kommune "ikke skal spare eller bruge flere penge" på administration.

Så kære DF-borgmesterkandidat: Nye Borgerlige mener altså ikke, at jeres pressede parti er magtarrogant for jeres giftemål med socialdemokraterne. Den problemstilling ordner I bare helt selv med jeres vælgere!


Magtarrogancen opstår derimod, når I så selvsikkert konkluderer, at alt er perfekt under jeres og socialdemokraternes ledelse og samtidig helt afviser effektivisering og rationalisering i den offentlige administration.

Rune Mikkelsen


Magtarrogancen opstår derimod, når I så selvsikkert konkluderer, at alt er perfekt under jeres og socialdemokraternes ledelse og samtidig helt afviser effektivisering og rationalisering i den offentlige administration.

Det er magtfuldkomment og arrogant fra et parti, der for få år siden var kendt som den lille mands parti.

Ingen er perfekte, og når der laves service for tvangsudskrevne midler, er alle forpligtede til at sikre mest mulig service for borgernes penge.

Det ved vi i Nye Borgerlige!

Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Hedensted

Alternativet har været en redning og et afbræk fra jobafprøvningshelvede: Nu stiller Mads op til byrådet

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Debat

Kronik: Arbejdsmiljøet i bund - Politikere overhører offentligt ansattes afgrundsdybe frustrationer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Sundhed

Læger i opråb: Bliv coronatestet ved feber og hoste

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce