Annoncørbetalt indhold

Reservedele til Lotus-ovne holder liv i din Lotus-ovn længere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Køleskabe, ovne, mobiltelefoner og andre ting har ofte brug for tilbehør eller reservedele, hvis de skal fungere ordentligt. Uanset hvilket produkt du køber, bør reservedelene og tilbehøret være originale. Lotus-ovne er ikke nogen undtagelse.

Har du en Lotus-ovn, som du har brugt flittigt, og som derfor trænger til en kærlig hånd? Vil du gerne passe på den, så den ikke mister den funktionalitet og høje kvalitet, som den er kendt for? Så skal du sørge for at vedligeholde ovnen ordentligt med originale reservedele til Lotus-ovne.

Annonce

Forskellige ovnmodeller kræver forskellige reservedele

Lotus-ovne findes i mange forskellige modeller – lige fra Lotus Mira til Lotus 2060 og Lotus Prestige. Der også en række forskellige ovnserier. Derudover er der både ældre og nyere modeller. Disse er altså alle forskellige i forhold til bl.a. design og størrelse. Derfor kræver de hver især forskellige reservedele i forskellige størrelser. Det er altså vigtigt, at du vedligeholder din Lotus-ovn med reservedele til den model, som du har.

Reservedele til Lotus-ovne behøver ikke at være dyre

Du kan få reservedele til din ovn til overkommelige priser i mange forskellige butikker. Priserne på fx glas, dørpakning og glaspakning starter fra 125 kr. og kan komme op på 2000 kr. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken reservedel der er tale om. Skal du udskifte glas på din Lotus-ovn, vil det fx koste dig mere. Til gengæld kan du være sikker på, at glasset passer perfekt til din ovn, hvis det er en specifik, original reservedel til netop Lotus-ovne. På den måde kommer du heller ikke til at spilde penge på noget, du ikke kan bruge.

Få det bedste ud af din Lotus-ovn

Vil du gerne have glæde af din ovn i lang tid, så skal du passe godt på den. Og det gør du ved regelmæssigt at tømme brændkammeret og askeskuffen. Derudover skal du rense røgveje samt skorsten og rengøre glasruden og stenbeklædningen. Med varmefast fedt skal du smøre alle bevægelige dele, og så skal du tjekke alle pakninger. Dette skal du gøre ofte, hvis du bruger ovnen meget, men ellers kan du nøjes med at gøre det én gang om året.

Der er heldigvis mange butikker, som sælger reservedele til netop Lotus-ovne, så det behøver ikke at være svært at passe på din ovn. Hvis du er i tvivl, om hvilke reservedele der passer til din ovn, kan du med fordel kontakte personalet i den butik, du besøger, og få god rådgivning og hjælp til at vælge den helt rigtige reservedel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.