Annonce
Vejle

Resilience House er den mest bæredygtige bygning i Europa

Resilience House har vundet prisen som den mest bæredygtige bygning i Europa med en drift baseret på varmepumper. Arkivfoto: Mette Mørk

Resilience House har vundet fornem pris, som uddeles af den europæiske varmepumpeforening. Prisen gives til de mest bæredygtige bygninger i Europa med en drift baseret på varmepumper.

Vejle: Onsdag aften blev Resilience House i Vejle Nord kåret som den mest bæredygtige bygning i Europa med en drift baseret på varmepumper. Baggrunden for prisen, er Vejle Kommunes beslutning om at gå forrest mod en mere bæredygtig fremtid ved at indgå i samarbejdet "100 Resilient Cities".

Resilience House, som er en del af Green Tech Center i Vejle, blev indviet i august 2017 og har siden da udviklet sig til internationalt fyrtårn for miljørigtig byudvikling, og nu har huset vundet den prestigefyldte europæiske bæredygtighedspris.

- I Vejle Kommune er vi utroligt stolte af at se greentech-virksomheden Best Green A/S løbe med prisen, som vinder af DecarbBuilding 2018 i Wien. Prisen vidner om innovation i særklasse, som mange til dagligt har glæde af i Resilience House, siger Jeanette Kristensen, Business Development Manager, Vejle Erhverv.

Baggrunden for den prestigefyldte pris er husets intelligente varme- og køleforsyning, som det Insero-ejede energiserviceselskab Best Green står bag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce