Annoncørbetalt indhold

Retro er igen på mode- Indret dit hjem som i gamle dage

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Moden, hvad end det handler om tøj eller indretning, skifter med jævne mellemrum. Ikke desto mindre kan vi som oftest regne med, at ting vender tilbage igen inden alt for længe. Det ses blandt andet nu, hvor retro igen ser ud til at blive moderigtigt, hvad angår både tøj og boligindretning. Det kan der være mange gode grunde til. For det første har moden det med, som tidligere nævnt, at arbejde i cirkler. Derudover er der dog også bare en generel tendens i samfundet til, at vi drømmer os tilbage til simplere tider, hvor for eksempel klima ikke var nær så overskyggende fare.

Vælg gardiner i stof

Annonce

Hvis du også har det sådan, kan du med fordel lade det ses i din indretning med gamle møbler, din farmors tallerkner og ikke mindst smukke gardiner i stof. Det kan nemlig gøres både simpelt og hyggeligt, og så er der ingen grund til, at det skal være dyrt. Det er nemlig det gode ved retromode. De fleste indretningsgenstande kan findes i genbrugsbutikker og lignende til ganske fordelagtige priser, så længe du hopper med på vognen nu, før alle indretter i retrostil.

For mange er spørgsmålet da derfor heller ikke hvorvidt de skal indrette mere i retrostil. Det handler i langt højere grad om, hvordan de skal indrette i retrostil, og det afhænger jo meget af den enkelte og deres foretrukne måde.

Som nævnt tidligere er en sikker og effektiv måde at skabe en hyggelig og gammeldags retrostemning dog at indrette med gardiner i stof. Gardner tjener selvfølgelig først og fremmest en praktisk funktion, men den kan et par stålgrå persienner også tjene. Hvis du altså vælger gardiner i stof, sender du med det samme et bevidst signal om, at du vælger det farverige, gammeldags og hyggelige over det moderne og industrielle.

Simple ting med stor effekt

Set i det lys behøver du ikke engang at lade dine gardiner i stof være i et særligt retromønster mønster eller have en nostalgisk farve, selvom det selvfølgelig næppe gør noget dårligt for stilen. Det er i det hele taget utroligt hvor stor en effekt gardiner, ikke mindst gardiner i stof, kan have på et rum eller sågar et helt hjem. Selvom de er små, sætter de nemlig et stort præg, fordi de hænger i hvert vindue, som øjnene nødvendigvis trækkes mod. Gardiner i stof er dog næppe den eneste simple måde, hvorpå du kan give din bolig noget mere retrostil. Noget så simpelt som at vælge naturlige materialer såsom træ fremfor kunstige materialer kan også gøre det. Ikke mindst hvis de naturlige materialer tager form som smukke, gammeldags møbler fra genbrugen.

Hvis vi skal holde os i den simple afdeling, kan nips ligeledes have en disproportionalt stor indflydelse på stilen og stemningen i hjemmet. Det kan altså være, at det er tid til at tage oldemors gamle nips ned fra loftet igen. Under alle omstændigheder er der masser af muligheder for at indrette i retrostil uden at lægge store mængder tid og penge i det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.