Annonce
forside

Retssag: 18-årig tømte minibaren på hotel og smuttede fra regningen

Hotellet i Torvehallerne ville have den 18-årige til at betale en ekstraregning for at have røget på værelset. Arkivfoto

Den unge vejlenser fik en ekstra regning på 2.545 kroner, fordi værelset trængte til ekstra rengøring, efter hans besøg. Men retten lod ham slippe med at betale 545 kroner.

Vejle: En 18-årig vejlenser indlogerede sig i maj på et hotelværelse på Best Western Torvehallerne midt i byen.

Han overnattede en enkelt nat og forlod efterfølgende hotellet uden at betale en regning på 2.545 kroner, som hotellet mente, at han skyldte.

Blandt andet derfor sad den 18-årige tiltalt i en straffesag ved Retten i Kolding mandag.

Her blev det fra hotellets side uddybet, at den ekstra regning skyldtes, at den 18-årige havde tømt minibaren på værelset, men også at han havde røget på værelset, som derfor krævede ekstra rengøring efterfølgende.

Han kunne dog kun erkende, at han havde tømt minibaren, og retten valgte at tage denne erkendelse til følge.

Annonce

Ankede noget af dommen

Knap en måned senere gjorde den 18-årige sig også bemærket på Hotel Hedegaarden på Horsensvej. Her blev han fundet i besiddelse af 3,31 gram hash til eget forbrug.

På en adresse i Vejle blev der desuden under en ransagning 10. august fundet 8.03 gram kokain, som politiet koblede sammen med den 18-årige, fordi hans DNA blev fundet på stofferne.

I retten nægtede han både at have besiddet hashen og kokainen, men han blev dømt for begge dele, fortæller anklager Anne-Louise Stisen, der mødte i sagen.

Desuden blev den 18-årige dømt for at have været i besiddelse af en halskniv, da han 27. september om aftenen blev standset af politiet på gaden og undersøgt.

Samlet set lød rettens dom på 40 dages betinget fængsel med vilkår om 60 timers samfundstjeneste og misbrugsbehandling.

Den 18-årige modtog dele af dommen, men ankede forholdet om besiddelse af kokain. Her var der da også uenighed blandt dommerne om, hvorvidt han skulle dømmes eller ej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce