Annonce
Navne

Retur til Regionshospitalet Horsens: Oversygeplejerske skifter fra Sygehus Lillebælt

- Akutafdelingen står over for at nytænke de akutte patientforløb, så de i endnu højere grad bliver tilrettelagt på patientens præmisser, siger Mette Ringtved i en pressemeddelelse om en af de opgaver, hun skal være med til at løse. Foto: Charlotte Dahl
Annonce

Ansættelse: Mette Ringved tiltræder 1. marts som oversygeplejerske på akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens.

I 2012-15 var hun afdelingssygeplejerske på et af hospitalets medicinske sengeafsnit, og siden har hun været oversygeplejerske på Sygehus Lillebælt, først på neurologisk afdeling og senest på ortopædkirurgisk afdeling.

Sideløbende har hun i tre år stået i spidsen for Sygehus Lillebælts Magnet-program, som bl.a. har affødt et nyt introduktionskoncept for alle nyansatte medarbejdere.

Mette Ringtved arbejdede i rejsebranchen, inden hun fra 2003 blev uddannet og fik job som sygeplejerske i Randers, hvorfra hun i 2007 rykkede til Horsens.

Hun er også uddannet markedsøkonom, og sine lederkompetencer har Mette Ringtved bl.a. styrket gennem en masteruddannelse i erhvervspsykologi.

På akutafdelingen kommer Mette Ringtved til at udgøre afdelingsledelsen sammen med ledende overlæge Ulf Hørlyk. Afdelingen har ca. 150 ansatte og håndterer mere end 35.000 patientforløb om året, oplyser sygehuset i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

VB spillede uafgjort med Horsens: Resultatet godkendt, men indsatsen haltede

Erhverv

Generationsskifte: Banken sprang fra i 11. time, men 23-årig landmand nægtede at opgive livet som selvstændig

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Alarm 112

Kvinde kører spritkørsel gentagne gange - uden kørekort

Annonce