Annonce
Erhverv

Revisionsfirma købte bygning for Just-Eat-millioner

- Vores filosofi har altid været, at man skal gøre det, man er dygtig til. Diskoteksdrenge er ikke altid gode til at løn, administration og moms, derfor bliver vi hyret til det, siger Ivan Nielsen, partner i ECIT Account. Firmaet sprang ud af Crazy Daisy og har holdt fast i den branche som marked. Kunderne tæller blandt andet bar- og diskoteksnetværket NOX Network og Nordens største nattelivskoncern Rekom Group. Foto: Mette Mørk
Revision ECIT Account har haft store kunder som Just-Eat og CULT, før det voksede sig til store millionforretninger.
Annonce

Vejle: Da madbestillingsfirmaet Just-Eat var i sin spæde start, hjalp Ivan Nielsen og revisionsfirmaet ECIT Account iværksætterne Jesper Buch og Henrik Østergaard i 2000.

- Det var en opstartsvirksomhed, og vi ejede fem procent af virksomheden, mod at vi stod for administration de første år. Du kan sige, at vi var som en slags fødselshjælp, fortæller Ivan Nielsen, partner i ECIT Account.

Revisionsfirmaet har også sørget for at administrere regnskaber og løn for drikkevareproducenten CULT, som sidste år blev solgt for 350 millioner kroner til Royal Unibrew. CULT og Just-Eat sprang ligesom ECIT Account ud af Crazy Daisy-miljøet i Vejle.

- Da CULT startede, stod vi for administration, indtil virksomheden blev så stor, at det ikke længere gav mening for os. Sådan har vi gerne hjulpet nogle mindre virksomheder, som er vokset sig store i dag, siger Ivan Nielsen.

Annonce

Købte bygning og flyttede

I 2006 solgte firmaet sin ejerandel i Just-Eat. Ivan Nielsen anslår, at hvis firmaet havde beholdt sin ejerandel til i dag, vil virksomheden kunne have stået med omkring 800 millioner kroner.

- Da vi solgte var det lige præcis nok til, at vi kunne købe ejendommen på Friis Hansens vej 5, så det passede os meget godt, fortæller Ivan Nielsen.

Ligesom Just-Eat, NOX Network og Crazy Daisy boede ECIT Account også på det gamle Kjolegården i Højen indtil 2006. Det var Crazy Daisy stifterens Carsten Mikkelsens forældre, som havde drevet butikken med kjoler og frakker op til 1995, hvorefter det blev hjemsted for diskoteksdrengene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce