Annonce
Erhverv

Revisionsfirmaet Kreston opretter ny afdeling i Brande

Kontoret er så småt ved at være på plads og Ulrik Alminde (t.v.) og Mads Thrane Lund har nu deres arbejdsplads i Brande. Foto: Villy Jensen
Revisionsfirmaet Kreston SR åbner en afdeling på Storegade i Brande.

Brande: Revisionsfirmaet Kreston SR har netop åbnet en afdeling i Brande på adressen Storegade 25, første sal.

Dermed er firmaet nu repræsenteret i byerne Silkeborg, Randers, Herning og Brande

At Brande blev revisionsfirmaets fjerde hjemsted er der to grunde til, fortæller daglige leder i Brande og medejer af firmaet, Ulrik Alminde.

Annonce

- For det første bor jeg privat i Brande, og for det andet ser vi Brande som en spændende by med et meget aktivt erhvervsliv af små og mellemstore virksomheder der netop er Kreston SRs målgruppe. Det er der vi er stærkest med en national og international kæde i ryggen, forklarer han.

- Kreston er repræsenteret i mange lande, og i Danmark er 35 revisionsfirmaer tilknyttet kæden, hvoraf vi er den ene, fortsætter Ulrik Alminde, der i dag driver firmaet sammen med Jens Villemann, Michael Daugaard og Bjarne Holm Simonsen.

Sidstnævnte er i dag leder af kontoret i Herning, mens Michael Daugaard leder kontoret i Randers og Jens Villemann afdelingen i Silkeborg.

Opvokset i Fasterholt

Ulrik Alminde har et godt kendskab til Brande og omegn.

Barndommen blev tilbragt i Fasterholt, og siden kom han til Bestseller som kontorelev efter en uddannelse som letmatros og handelsskoleophold i Herning.

På det tidspunkt boede Ulrik Alminde i Brande, og det blev til en plads som trainee hos revisionsfirmaet BDO i Brande og siden job hos BDO i Ikast, hvor han blev statsautoriseret revisor.

På et tidspunkt tog han sammen med Michael Daugaard og Bjarne Holm Simonsen kontakt til Jens Villemann i Silkeborg, der drev firmaet Andersen & Villemann, med forslag om at de købte sig ind i firmaet og dannede Kreston SR.

Ind til nu har Ulrik Alminde siddet i Herning, men nu er lokalerne i Brande ved at være klar, og de er taget i brug.

- Vi mangler stadigvæk at få leveret lidt møbler og få lavet nyt indgangsparti fra hovedgaden, men på afdelingens hjemmeside er vi på plads også med en video af en lokal kunde. Planen er at vi starter op med revisor Mads Thrane Lund, der de sidste godt to år også har været ansat i Herning samt min hustru Dorthe Alminde som kontorassistent og derfra satser på en positiv udvikling af kontoret i Brande, fortæller han.

Ulrik Alminde ser ikke noget problem i at være en lille afdeling i Brande.

- Corona lærte os at vi sagtens kan udnytte digitaliseringen meget mere. Uden problemer kan vi være fysisk lokalt tæt på kunderne og sammen arbejde med en større organisation digitalt, siger han.

Ulrik Alminde bor i Brande med sin hustru og tre børn, og den sparsomme fritid bliver brugt på familie og jagt.

Annonce
Navne For abonnenter

27-årige Michelle er uhelbredeligt syg af sjælden sygdom: 'Jeg har forliget mig med tanken om at dø med det. Jeg vil bare ikke dø af det'

Danmark

Fredagens coronatal: 4559 nye smittede og ny top i coronarelaterede dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Egtved

Tusindvis af liter varmt vand forsvandt: Nu er årsag til varmeværks store vandspild fundet

Erhverv For abonnenter

Bagerpar blev smittet med corona for næsten et år siden: I dag må de stadig tage en middagslur på sofaen og få hjælp til at lave romkugler

Erhverv

Vejle-konditor bliver landskendt på TV 2: Optagelserne tog sin tid, fordi hun fik grineflip

Vejle Boldklub For abonnenter

Engang var VB og Kolding én klub, nu mødes de i pokalturneringen: Derfor gik man sammen, og derfor gik det galt

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Alarm 112 For abonnenter

22-årig dømt til behandling: Brød loven 28 gange i løbet af en times kørsel på motorvejen

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Billund

Legoland søger medarbejdere: Du kan få løn for at lege med Legoklodser

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Alarm 112

37-årig mand i kritisk tilstand efter soloulykke på landevej

Leder For abonnenter

Forbud mod larm og støjende adfærd ved demonstrationer mod kriminelle: Politiet er snublende tæt på at krænke den grundlovssikrede rettighed i Sandvad

Vejle

Der skal lægges rør i jorden: En af Vejles store indfaldsveje spærres i nogle timer

Annonce