Annonce
Give

Revyen in The heart of Jutland gi'r den maks gas

Tommel op! De er bare SÅ klar til revy i Farre. Foto: Christina Mosegaard
farre - De er i fuld gang, de 10 friske, fantasifulde og herlige mennesker - plus deres souffløse, for inden længe rammer tiden ind i den 9. april hvor al deres manuskriptskriveri og deres øven skal stå distancen. Farre Revyen, med den fornemme hovetitel "The heart of Jutland" (inspireret af Fary Lochan's herlige radiospots på VLR, red.) er godt i gang med at blive opbygget, og skulle man trænge til nogle billige grin og herlige timer sammen med andre glade mennesker, så er det en god idé at sætte kryds i kalenderen denne dag. Det foregår i Farre Forsamlingshus, og vælger man at komme til aftenforestillingen, så er der mulighed for at nyde godt af både fællesspisning og musik af Musik-Henning fra Mørup.
Annonce

Også for andre end dem fra Farre

Avisen var en smut forbi hos de glade revy-skuespillere på en øveaften i den gamle skole i Farre. Det var sidst på aftenen og alle var en smule trætte, for de havde øvet intenst i mange timer forinden. Humøret var dog stadig højt og de var fulde af positive forventninger til årets Farre Revy.

Det er uden tvivl en af de allerbedste revyer som er lavet her i Farre, siger Lissi Madsen, der gennem tiden har været en del af revyerne i byen. Hun har dog ikke været med de senere år, da hun også er meget engageret i Tordenskjold amatørscene i Give.

man kan jo på en måde godt sige, at jeg er "hyret udefra", og det er da noget fornemt ikk', kommer det med et skævt smil og glimt i øjet fra Lissi.

Ikke alene er det en knaldhamrende herlig opsætning der er i vente, men det er også en revy som sagtens kunne trække folk fra Give og omegn til Farre.

Der er naturligvis en del som omhandler Farre by i revyen, men det er ikke sådan, at man ikke kan følge med og forstå sammenhængen, hvis ikke man er herfra. Det meste er noget mange kan nikke genkendende til og ikke mindst grine lidt af, lyder det fra hele revygruppen, der samtidigt fortæller, at det faktisk er Borgerforeningen i Farre som står for hele arrangementet den 9. april med fællesspisning og musik.

Og hvad kan man så forvente at høre om...

Nu skal man jo passe på hverken at fortælle for meget eller for lidt. For at pirre nysgerrigheden en smule, så her nævnes i flæng et par hints .... Forvent at se og høre noget om de konkurrerende Tupperwarenaboer, noget om integration af polakker, hammerslag, Old Boys fodbold, alle de løse hunde, bierfestholdet, de ældres computerproblemer og som tilbagevendende indslag, vil der naturligvis være besøgende på bænken. Denne gang kommer de bænke-besøgende dog ikke med bussen til Farre, for den er der jo ikke mere. De bliver nødt til at cykle, hvilket de gerne gør for der er den ene årlige gratis øl og overnatningsmulighed i.... et shelter.

Manus og MusikHenning

Manus til årets Farre Revy er rent faktisk skrevet af flere forfattere - heraf er alle også en del af revyen. - Der har også været plads til nye idéer henad vejen, så det har været en ret dynamisk process indtil nu og der er en rigtig god ånd på vores revyhold, fortæller de alle i gruppen. Ikke alene vil MusikHenning fra Mørup spille til festen, han vil også akkompagnere i revyen, hvilket jo er med til at sætte et ekstra prik over i'et. Det fantastiske revyteam har øvet siden januar og de glæder sig enorm meget til at underholde publikum med alt fra historier om løse hunde til folk der render og bokser på den gamle skole In the Heart of Jutland hvor den gyldne drik whisky er med til at sætte byen på landkortet.

Skulle man ikke have mulighed for at se revyen om aftenen, da kan man sammen med kaffe og kage hygge sig med deres eftermiddagsforestilling (generalprøve, red) samme dag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Både fagbevægelsen og arbejdsgiverne anbefaler at udbetale indefrosne feriepenge under coronakrisen

Vejle For abonnenter

Dengang blev skilsmissebørn sendt på børnehjem: Anne Marie levede hele sin barndom på Brummersvej

Annonce