Annonce
Billund

Riddere og lanser indtager Legoland

4. maj dyster ridderne for første gang i Battle of The Brick i Legoland. Foto: PR
Sæson 2019 byder på helt nyt show i Legoland, når riddershowet "Battle of The Brick" brager løs i en helt ny specialbygget arena.

Billund: Lad trompeterne gjalde over sø og land. Kongen har sendt bud efter rigets mægtigste riddere til et hæsblæsende slag om det eftertragtede Lego-trofæ.

Sådan vil det komme til at lyde fra lørdag 4. maj til lørdag 17. august, hvor parkens gæster kan opleve et helt nyt show i Legoland.

Gæsterne træder ind i en autentisk arena for at se et riddershow med lansekamp på hesteryg, sværdfægtning, akrobatik og seje stunts.

- Vi glæder os Battle of the Brick i Legoland. Det bliver en rigtig familieaktivitet med ridderstemning, når heste i lansekamp og en dyst mellem rødt og hvidt hold fylder arenaen, siger eventchef Pernille H. Steffensen, via en pressemeddelelse.

4. og 5. maj vil der også være aktiviteter inden showet. Børnene kan prøve kræfter med ringridning på kæphest, få lavet ansigtsmaling og selv tegne et heppeskilt.

Annonce

Vigtige tilskuere

Gæsterne oplever showet stående på trætribuner på hver side af ridderarenaen, og de bliver en aktiv og vigtig del af dysten i arenaen.

Enkelte tilskuere får endda en endnu større rolle, da ridderne til hvert show får brug for hjælp fra en familie, der skal indtage kongelogen og hjælpe med at holde styr på pointene i dysten.

Ridderne sadler op til kamp to gange dagligt i hverdage og tre gange i weekender og hele sommerferien.

Riddertemaet kommer oven på nyheden Legoland Castle Hotel, som tidligere i år for første gang kunne byde overnattende gæsterne inden for på et slot.

Tilsammen skal de to nyheder give den ultimative ridderoplevelse for børnefamilierne i Legoland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Mobilmast får omstridt placering ved fredet skov: Naboer må vige for samfundsmæssige interesser

Annonce