Annonce
Sport

Riddersholm inden finalen: - Vi har vist, at det er vores turnering

SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm mener, at Randers FC er et mulehår foran SønderjyskE. Han bryder sig ikke om at tale om, hvor meget der er på spil i torsdagens pokalfinale.

Fodbold: Egentlig var det en del af den sønderjyske mentalitet, der skulle ændres under Glen Riddersholm. Underdog-mentaliteten.

Men man må konstatere, at SønderjyskE stadig har det ganske godt i rollen som underhund. Som det undertippede hold.

Derfor passer det garanteret også cheftræner Glen Riddersholm fint, at Randers har peget på sig selv som favorit i årets pokalfinale.

Annonce

- Er det SønderjyskE, vi skal møde? Så er vi nok små favoritter, sagde Randers-anfører Erik Marxen for en måned siden, da det stod klart, at SønderjyskE var randrusianernes finalemodstander.

Finaleoptakt

Fodbold

Sydbank Pokalen

Finale

Torsdag kl. 15.00

Randers FC-SønderjyskE

JV's bud på SønderjyskE's startopstilling:

Lawrence Thomas - Pierre Kanstrup, Stefan Gartenmann, Patrick Banggaard - Jeppe Simonsen, Mads Albæk, Victor Mpindi, Marc Dal Hende - Emil Holm, Anders K. Jacobsen, Haji Wright

Træningen i SønderjyskE var lukket tirsdag og onsdag

Randers spiller i lyseblåt i finalen, SønderjyskE spiller i sort. Der ventes cirka 8000 tilskuere til kampen. Modsat de tidligere runder i pokalturneringen spilles der i finalen med VAR.

JV tipper: 2-3 efter ordinær spilletid

- Jeg kan se, at Randers har påtaget sig favoritværdigheden både efter lodtrækningen og efter seneste superligakamp, siger Glen Riddersholm inden torsdagens finale.

- Og det anerkender og accepterer vi, de er i top seks. De er måske et mulehår foran os, det kan være, at procenterne er lidt i deres favør. Men vi har spillet to jævnbyrdige kampe i superligaen. Det er to hold, der står godt til hinanden.

Det er SønderjyskE, der har en pokal at forsvare, og Riddersholm mener, at holdet i den grad har vist sit værd i Sydbank Pokalen.

SønderjyskE fik fingre i pokalen sidste år. Som det syvende hold i dansk fodbolds historie kan SønderjyskE vinde pokalen for andet år i streg. Tidligere har AGF, FCK, Vejle, Lyngby, Randers Freja og FC Nordsjælland gjort det. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Vi har vist, at Sydbank Pokalen er vores turnering. Vi er et godt cup-hold. På dagen kan vi præstere det, der er nødvendigt. Det har vi vist siden sommeren 2019. Jeg er fuld af overbevisning om, at vi kan levere en fremragende præstation igen på dagen, som vi har gjort i den her pokalturnering to år i streg, siger han.

Den store sidegevinst

I årets finale er der ekstra meget på spil. Vinderen af torsdagens kamp er udover en pokal sikret 30-45 millioner kroner via et europæisk gruppespil - enten i Europa League eller i Europa Conference League. For Glen Riddersholm betyder det element ikke noget.

- Det er svært for mig at hoppe ind i hovedet på spillerne, men for mig personligt er det ikke noget, der fylder en procent. Det handler om for os at holde fokus på dagen og om at præstere en god holdindsats og en stærk taktisk præstation, siger han.

Han vil helst heller ikke tale ret meget om den ekstra gevinst, der venter i næste sæson.

- På den anden side af kampen er der en gulerod og nogle positive ting. Men det, at der står en titel på spil, er det, der motiverer mig allermest. Det andet er en sidegevinst, hvis vi kommer dertil. Jeg bryder mig ikke om at tale om det, for så er man for langt fremme i tanken. Det handler om at holde fødderne solidt plantet i jorden. Og om at holde fokus på hinanden, på os selv og på det, vi skal levere.

Annonce
Give For abonnenter

Købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Her kan du komme til at holde i kø: Motorvejsbro i Vejle får lysregulering i 10 uger

Billund For abonnenter

Filskov Kro mangler medarbejdere: - Vi har sagt rigtig meget nej, og det gør virkelig ondt

Kultur

Ustadigt vejr holder ikke Verdensballetten tilbage: - Vi har aldrig aflyst en forestilling på grund af dårligt vejr

Vejle

Forening får stor gave: Nu kan vi virkelig gøre en forskel

Alarm 112 For abonnenter

Mystisk rød lastbil efterladt tæt ved turistattraktion: Chauffør er kørt til hjemland i nyindkøbt personbil - landbetjent føler sig magtesløs

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport For abonnenter

Glem jernladies og jægersoldater: Et nyt heltebillede er ved at opstå

Erhverv

'Ny' skrot-virksomhed ser dagens lys på havnen i Vejle: Støber 4000 kvadratmeter beton til ny indsamlingsplads

Danmark For abonnenter

Leif blev coronavaccineret som den første dansker: - Jeg troede, den hellige grav var velforvaret

Erhverv

Anni og Lars hitter med nyt tiltag på tankstationen: Kunderne kommer fra hele landet

Kultur For abonnenter

Han kan ikke spille et instrument, men han har et monsterhit: Vejledreng har fået amerikansk pladekontrakt

Vejle Boldklub

Steven Gerrards fætter træner med VB

Annonce