Annonce
Vejle

Ride-elever rystet sammen på hyggedag

Deltagerne havde en sjov dag, hvor de lærte hinanden at kende på tværs af deres sædvanlige hold på rideskolen. Privatfoto

Vejle: 65 unge medlemmer af Vejle Rideklub tog forleden mod tilbuddet om at lære hinanden bedre at kende på en hyggelig ryste-sammendag.

Dansk Ride Forbund og hesteudstyrsfirmaet Trolle står landet over bag disse aktivitetsdage, som skal forstærke klubfølelsen og sammenholdet i landets rideklubber.

De 65 rideelever i Vinding blev inddelt på seks hold, som blev sendt ud på stjerneløb. Her dystede de i eksempelvis at samle hovedtøj på tid, tale med munden fuld af flest mulige skumfiduser, og at skrive "Vejle Rideklub" med grene og blomster, og hvad de ellers kunne finde i naturen.

Annonce

Dagen blev afsluttet med grillpølser og frugt. Hovedpræmien i stjerneløbet kom også de firbenede til gavn. Det var nemlig sadel-underlag til klubbens 18 elevheste.

Nicole Hoffmann fra klubben fortæller, at deltagerne i aktivitetsdagen gik hjem med ømme lattermuskler, og at klubben gerne vil gøre hyggedagen til en fast tradition.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce