Annonce
Billund

Ridhima, Mike og Klara er de bedste til at skabe sammen med børn

Ridhima Rastogi er kåret som "årets unge samskaber. Hun har blandt andet samarbejdet med Red Barnet. Pressefoto
CoC Playful Minds har kåret tre personer som de bedste til at skabe sammen med børn.
Annonce

Billund:  Ridhima Rastogi, Mike Sullivan og Klara Lyskjær Noer er af CoC Playful Minds kåret som Billunds allerbedste samskaberesom.

Alle kommunens borgere har kunnet indstille de personer, der har bidraget og vist et særligt engagement i, at børn og unge er med til at skabe deres fremtid.

36 personer fra Billund Kommune er blevet indstillet af en af deres venner, kollegaer, mor, søster eller onkel. De indstillede er altså nogle i Billund Kommune, der har gjort et stort indtryk, og som er gode rollemodeller, hvis man selv gerne vil samskabe mere med børn.

Mike Sullivan får prisen for sin idé om "Homeplay", en Facebookgruppe, hvor forældre under coronanedlukningen kunne dele gode ideer til noget at lave sammen i familien. Pressefoto

Ridhima Rastogi har blandt andet vundet for sin samskabelse med Red Barnet, Mike Sullivan har blandt andet vundet for sit samskabelsesprojekt Homeplay under corona lockdown, og Klara Lyskjær Noer er kåret som aktiv deltager i meningsfulde samskabelsesworkshops med børn fra Gaarden.

- Det meste af tiden er det voksne, der bestemmer – og det er der naturligvis god grund til. Men børn har utroligt meget at bidrage med, de er eksperter i egne liv, og så kan de være en stor inspiration til at tænke nyt for voksne. I Billund Kommune er der rigtig mange, der er gode til at samskabe med børn – i læringsmiljøerne, i virksomhederne, ung til ung og mange andre steder, lyder det fra Kristine Schmidt, der er presseansvarlig i CoC Playful Minds, i en pressemeddelelse.

Klara Lyskjær Noer, med diplom, er kåret i kategorien "årets pædagogiske samskaber".

CoC Playful Minds er en udviklingsorganisation, der sammen med børn og eksperter fra hele verden  bidrager til, at Billund bliver Børnenes Hovedstad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Give bragede op i jyllandsserien med maner

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Annonce