Annonce
Vejle

Rift om sengepladser: Hotellerne melder Tour-udsolgt

Tour de France kommer til Vejle i 2021 - det blev afsløret torsdag i sidst uge. Fredag blev der holdt pressemøde på Vejle Rådhus. Her deltog statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), løbsdirektør Christian Prudhomme, borgmester Jens Ejner Christensen (V) og ministrene Rasmus Jarlov (K) og Mette Bock (LA). Foto: Peter Leth-Larsen

Vejles hoteller blev varskoet om en mulig Tour-start i Vejle allerede for flere måneder siden.

Vejle: Det bliver svært at finde en ledig hotelseng i Vejle natten mellem 3. og 4. juli 2021. Her indtager Tour de France Vejle, og til at dække begivenheden ventes byen alene at få besøg af 4500 pressefolk.

Sengene på Vejles fire store hoteller er da også allerede revet væk.

- Det kommer ikke til at betyde ekstra kroner i kassen hos os, da vi altid plejer at kunne melde udsolgt i juli. Men det er da fint, at vi allerede nu har bookningerne på plads, siger Terje Thesbjerg, direktør i Torvehallerne i Vejle.

Billedet er det samme hos Cabinn Vejle, det tidligere Hotel Australia. Direktør Ingelise Hede Ancker siger:

- Vi blev allerede kontaktet for flere måneder siden. Og siden det blev officielt, at Tour de France kom til Vejle, er det gået stærkt. Så vi regner ikke med, at få problemer med at leje værelserne ud, mens Touren er i byen.

Heller ikke Vejle Center Hotel og Munkebjerg Hotel regner med at have ledige senge.

- Munkebjerg har 158 værelser; de var booket, hvis Touren kom til Danmark. Og det gjorde den som bekendt, siger en tilfreds René Aaby Sørensen, hoteldirektør for Munkebjerg Gruppen.

Han nævner, at værelserne på Vejle Center Hotel også ventes at blive udsolgt. Det samme gælder Scandic Jacob Gade.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce