Annonce
Jelling

Rig mulighed for at gøre området renere

Der samles i denne uge affald ind i hele Jelling-området, hvilket svanerne sikkert også bliver glade for. Pressefoto

Jelling/Ådal/Ildved: Den årlige affaldsindsamling i det ganske land finder sted i denne uge, og derfor er Jelling og omegn også på vej til at blive et renere og pænere område.

De yngste børn på Bredagerskolen - dem, der hører til indskolingsafdelingen Asgård - bruger det meste af denne uge på at samle affald ind, og der vil blandt andet blive talt dåser og cigaretskodder.

Har man selv lyst til at give en hånd med, så er der rig mulighed for det. I Jelling mødes alle interesserede søndag 31. marts klokken 10 på p-pladsen ved Fårupvej 10 og får udleveret handsker og affaldssække - og så er det ellers om at gå i gang. Klokken 12 er der kaffe og te til deltagerne.

Hovedkær Lokalråd opfordrer også til, at der samles affald på søndag, og derfor inviterer de efterfølgende alle indsamlere til en sandwich og lidt koldt eller varmt at drikke. Når affaldet er samlet kan man derfor troppe op på spejderpladsen i Ådal klokken 13.

Ildved Borgerforening giver en skive franskbrød samt en kop kaffe eller øl i forbindelse med deres indsamling, som starter klokken 10 ved multipladsen i Ildved.

Den landsdækkende affaldsindsamling 2019 er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odder sender appel inden DHF's møde

Annonce