Annonce
Hedensted

Rikke og Michael skal tabe sig på landsdækkende tv: Det er grænseoverskridende på den gode måde

Rikke og Michael Rathleff fra Hornsyld er med i tv-programmet Fede Forhold på DR. De får hjælp af en kostvejleder til at tabe sig og af en parterapeut til at rette op på intimiteten. Foto: DR, Morten Sønniksen
At være med i tv-programmet Fede Forhold har været grænseoverskridende på den gode måde, fortæller Rikke og Michael Rathleff fra Hornsyld, der er et af tre par, der får vendt op og ned på deller og sexliv i programmet.
Annonce

Hornsyld: - Vi kunne lige så godt være ærlige om det hele. Sådan havde vi det egentlig helt fra starten.

Ordene kommer fra Rikke og Michael Rathleff, der i disse uger kan ses på DR i tv-programmet Fede Forhold. Her viser de både deller, følelser og kampe med vægten og sexlivet frem uden ret meget filter.

Annonce

Mange kilo på

Parret var netop flyttet tilbage til Hornsyld med datteren Liva efter et par år i Uldum i oktober sidste år, da Rikke Rathleff faldt over et opslag fra DR, som søgte deltagere til anden sæson af Fede Forhold.

I programmet hjælper en parterapeut og en kostvejleder par til at tabe kilo og finde intimiteten, fordi ekstra kilo på sidebenene ikke ligefrem gør gavn i dobbeltsengen.

- Vi ville gerne tabe os og havde prøvet alt muligt, så vi tænkte, at det var en mulighed for at få hjælp, forklarer 35-årige Rikke Rathleff, der er teamleder på Läntmannen Unibake.


I min familie har vi været vant til, at hygge er lig med mad.

Rikke Rathleff


- Da vi meldte os til, havde vi slet ikke regnet med at blive udtaget, men det gik ret hurtigt, og så skulle vi i gang med at filme med det samme, fortæller 38-årige Michael Rathleff, der er sælger hos trælasten Davidsen.

I følge programmet havde Michael taget 40 kg og Rikke 30 kg på siden parforholdets begyndelse for syv år siden.

Annonce

Vurderer hinandens kroppe

Parret fik besøg af en kameramand og de to eksperter og blev desuden udstyret med et kamera selv, så de kunne filme sig selv undervejs i de syv måneder.

Indtil videre må parret kun udtale sig om det første program, som har været vist, men allerede her kom de på en prøve. De skulle stå over for hinanden kun iført undertøj og kommentere på hinandens kroppe.

- Det var helt vildt hårdt at skulle stå på den måde og vurdere hinanden, siger Rikke Rathleff.

- Det var vildt grænseoverskridende. Det, at man skal blotte sine følelser og se sig selv nøgen. Vi har helt sikkert fået flyttet grænser, men på den positive måde. Vi er blevet mere åbne om tingene og mere ærlige, siger Michael Rathleff, der i programmet blandt andet udtrykker, at han er rigtig ked af situationen.

- Det er blevet mere ok at være ked af det og have en dårlig dag og ikke bare smække et glad ansigt på, uddyber Rikke Rathleff.

Annonce

Positiv feedback

Uden af afsløre alt for meget har parret været glade for at medvirke i udsendelsen. De så selv alle programmer i fredags, og efter det første program blev vist mandag aften, er det strømmet ind med positive tilkendegivelser fra deres omgangskreds.

- Jeg har hørt fra så mange, der siger, at vi er seje og modige. Folk, jeg ikke har talt med i mange år, så det har udelukkende været positive tilbagemeldinger, fortæller Rikke Rathleff, med et smil

Hvordan, det går parret fra Hornsyld, kan man se de næste fem mandage på DR.

I udsendelsen skulle parret blandt andet stå overfor hinanden uden meget tøj på og kommentere på hinandens kroppe.  Foto: DR, Morten Sønniksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce