Annonce
Sport

Ringsted stoppede FHK's stime

Ida Staxen Lagerbon var som altid god for FHK, der dog tabte til Ringsted. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Fredericia HK's kvinder tabte til Ringsted lørdag eftermiddag. Dermed stoppede en god stime med tre sejre i træk.

Ringsted: Fredericia HK tabte lørdag til Ringsted og dermed formøblede klubben en chance for at vinde sin fjerde kamp i træk.

Kampen endte med 28-22 efter en pauseføring til gæsterne på 13-12.

FHK fik slået et hul på fem mål i første halvleg, men en rigtig skidt periode i halvlegens sidste 10 minutter ændrede hurtigt billedet.

Ringsted vandt den fase med 6-2, og derfor var alt lige i pausen.

- Det mest positive, man kan sige om den kampe, er, at vi ikke skal møde Ringsted mere i den her sæson. Det er et hold, som vi har det rigtigt svært imod, fortæller cheftræner Mikael Jensen.

I sæsonens første opgør mellem de to klubber tabte FHK med 19-18 i egen hule.

Annonce

Ringsted trak fra

FHK kunne heller ikke få spillet til at fungere i Ringsted. Da spillerne kom ud af omklædningsrummet, kollapsede FHK langsomt og Ringsted udnyttede situationen til stille og roligt at bringe sig længere og længere foran.

FHK-træner Mikael Jensen forsøgte at bringe nyt liv ind i sit hold ved at smide det grønne timeout-kort to gange på otte minutter, men lige lidt hjalp det.

- Inden kampen, i pausen og med to timeouts forsøgte vi at få vores angrebsspil til at fungere. Men det nyttede ikke noget. Det blev aldrig godt, siger Mikael Jensen.

Ringsted vandt med de sikre cifre 28-22, og FHK er stadig fanget i ingenmandsland. Der hvor hverken oprykning eller nedrykning for alvor er et tema.

Du plejer at sige, at du ikke kigger på tabellen. Er det stadig sådan?

- Ja, jeg kigger slet ikke på den nu i hvert fald, siger Mikael Jensen med et grin.

- Vi skal sørge for at holde skruen i vandet nu og bevare sulten i de kommende kampe, så vi ikke ender med ikke at have noget at spille for. Men jeg tror nu nok, at spillerne gerne vil ud og revanchere den her kamp, siger Mikael Jensen.

TMS Ringsted-Fredericia HK 28-22 (12-13)

1. division, kvinder

Mål for FHK: Ida Staxen Lagerbon 7, Anne Berggreen 5, Ida Skou Møller 3, Camilla Pytlick 3, Janne Brøndum 2, Mette Lassen 1, Signe Ullstad 1.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce