Annonce
Jelling

Robotplæneklippere hitter

Robotplæneklippere sælges i stor stil hos Dansk Maskincenter i Jelling, fordi kunderne efterspørger udstyr til haven eller parken, som kan passe sig selv. Pressefoto.
Dansk Maskincenter i Jelling sælger flere robotplæneklippere end tidligere. Det er blandt andet med til at dæmpe støj i villakvarterene.
Annonce

Jelling: Udstyr til have og park såsom buskryddere, trimmere og hækkeklippere er blevet lydløst og eftertragtet hos Dansk Maskincenter i Jelling.

Særligt robotplæneklippere hitter som ikke set tidligere.

- Folk ønsker haveudstyr, der kan passe sig selv og udføre arbejdet ordentligt uden for meget vedligehold. De plæneklippere, man skal gå bag ved, er efterhånden en uddøende race, siger Christian Winther Olsen, der står for salg og service i have og park hos Dansk Maskincenter Jelling.


Robotplæneklipperne som så meget andet haveudstyr kører på strøm og lades op af blandt andet solcelleopladere, som er en miljørigtig løsning. Derfor larmer havemaskinerne ikke nær så meget længere, hvilket giver fred og ro i villakvarterene ved denne tid. Det oplever jeg i hvert fald, når jeg er ude at installere udstyr i kundernes haver.

Christian Winther Olsen


I 2019 solgte maskinforretningen 150 robotplæneklippere, hvilket var rekord. I år mener Christian Winther Olsen at få det samme antal solgt i butikken.

Annonce

Stille nabolag

- Det er en dyr investering, men der er en god sandsynlighed for, at robotplæneklipperne tjener sig selv hjem på grund af det minimale vedligehold. 98 procent af robotplæneklipperne er vi selv ude at installere hos kunden, fortæller Christian Winther Olsen.

Meget have- og parkudstyr drives i dag af strøm i stedet for benzin- eller dieselmotorer.

Det betyder, at der ikke længere er den samme brummen og tøffen i nabolagene som tidligere.

- Robotplæneklipperne som så meget andet haveudstyr kører på strøm og lades op af blandt andet solcelleopladere, som er en miljørigtig løsning. Derfor larmer havemaskinerne ikke nær så meget længere, hvilket giver fred og ro i villakvarterene ved denne tid. Det oplever jeg i hvert fald, når jeg er ude at installere udstyr i kundernes haver, siger Christian Winther Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sprit, skift ofte og pas på tvivlsomme kopier: Apotekeren giver gode råd om mundbind

Give

Jesper og Lone har overtaget Givskud El

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce