Annonce
Trekantområdet

Robotter og elever bygger bæredygtige byer

På Hansenberg skal holdene ved konkurrencen lørdag 9. november præsentere deres projekter - og klare en række missioner på en bane ved hjælp af en Lego Mindstorms-robot, som de selv har designet, bygget og programmeret. PR-foto
Annonce

Kolding: Alle er meget velkomne til at kigge forbi for at se nærmere på de spændende konkurrencer, når der lørdag er First Lego League (FFL) på Hansenberg i Kolding.

Turneringen er kulminationen på otte ugers intenst arbejde for deltagerne, der kommer fra en lang række skoler - fra Løsning i nord til Vonsild i syd. Temaet er "City Shaper", og eleverne har fokus på bæredygtigt bymiljø.

FLL er en global konkurrence, hvor deltagerne arbejder med innovation, forskning, teknologi, design og programmering. Formålet er at øge interessen for naturvidenskab og teknologi blandt unge mennesker.

På Hansenberg skal holdene hver især præsentere deres projekter - og klare en række missioner på en bane ved hjælp af en Lego Mindstorms-robot, som de selv har designet, bygget og programmeret. Deltagerholdene ved FLL på Hansenberg kommer fra Fjordbakkeskolen, Munkevængets Skole, Erritsø Fællesskole, Specialcenter Vonsild, Løsning Skole, Hældagerskolen og Kolding Realskole.

Alle interesserede er meget velkomne til at kigge forbi for at se nærmere på de spændende konkurrencer.

First Lego League

Det er fjerde år i træk, at Kolding Kommune/Pædagogisk Center Kolding og Hansenberg i samarbejde udbyder First Lego League, og konkurrencen finder sted på Hansenbergs adresse på Skovvangen 28 i Kolding. De deltagende hold præsenteres klokken 9, og kort efter går konkurrencerne i gang. Klokken 15 er der præmieoverrækkelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce