Annonce
Vejle

Rockere har igen øje for Vejle

Hells Angels rykkede ind på Jellingvej i Vejle i 2010 og ud igen i stilhed to år efter. Det var dog ikke politiets hyppige ransagninger, der drev rockerne ud til sidst - men derimod råd og svamp i bygningen. foto:
Annonce
vejle - Den hollandske rockergruppe Satudarah MC, der for nylig slog sig ned i Danmark, har kig på Vejle. Det fortæller en anonym kilde til Vejle Amts Folkeblad:

- Rockerklubben har ikke kunnet finde fodfæste andre steder i Danmark, og nu peger pilen mod Vejle, siger kilden.

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at der går rygter om, at Satudarah MC har planer om at etablere sig i Vejle, men understreger samtidig, at politiet ikke ved, om der er hold i rygterne.
Annonce

Politiet følger det nøje

- Vi hører meget hele tiden fra de forskellige grupperinger, og jeg har da også hørt dét rygte, men jeg kan ikke bekræfte, at der er hold i det. Vi ved det ikke på nuværende tidspunkt, men det er en udvikling, vi følger nøje, siger politiinspektør Frits Kjeldsen fra Politistaben ved Sydøstjyllands Politi.

Satudarah, der betyder ét blod på indonesisk, er mest kendt for at handle med både stoffer og våben. Rockerklubben er stor i Holland og er på mange måde sammenlignelig med Hells Angels og Bandidos.

De er kendt for samme typer af kriminalitet og har samme form for hierarki - blandt andet i form af optagelse af prospects.
Annonce

Læs hele historien i Vejle Amts Folkeblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Plejehjemsledelse mødes med utilfredse ansatte: 'Vi har givet hånd på, at vi kører sagen internt'

VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Annonce