Annonce
Vejle

Rockerrapperen A'typisk droppet fra plakat til koncert i Løget

A'typisk skal alligevel ikke optræde for de unge i Løget. Rapperen og arrangørerne har besluttet at droppe hans optræden efter negativ omtale. Foto: Screendump fra Youtube
Efter negativ omtale og røre på Christiansborg har Løget Ungeråd nu hyret en anden solist i stedet for A'typisk, som både politi, kommune og SSP rådede de unge til at holde sig fra.
Annonce

Vejle: - Vi og de unge er rigtig kede af, at sagen er blevet blæst op, som den er. Derfor har de unge, sammen med styregruppen og A'typisk og hans manager besluttet, at A'typisk trækker sig fra koncerten.

Sådan fortæller Inger Sunkmanitutanka Svane Therkelsen, beboer i Løget og med i den styregruppe, som hjælper Løget Ungeråd med at arrangere LUR Fest, hvor rockerrapperen A'typisk skulle have spillet.

Det bliver dog ikke til noget.

I stedet har Løget Ungeråd hyret en anden rapper, Benny Jamz, til at optræde for de unge den 15. februar i Kvarterhuset.

I stedet for A'typisk bliver det rapperen Benny Jamz, der skal optræde i Løget til februar. Arrangørerne fortæller, at de har undersøgt hans baggrund og tekster for at undgå en situation som den med A'typisk. Foto: Screendump fra Youtube
Annonce

- Vi har googlet ham

- Vi har googlet ham, siger Inger Sunkmanitutanka Svane Therkelsen med henvisning til, at et medlem af styregruppen til et medie har medgivet, at arrangørerne "havde glemt at google" A'typisk, før de hyrede ham til koncerten til februar.

- Det er blevet en stående joke her, men nu har vi googlet Benny Jamz og har ikke fundet noget, der skulle give problemer, siger Inger Sunkmanitutanka Svane Therkelsen.

Hun tilføjer, at set fra Løget har sagen om den kontroversielle rocker-rapper fået al for stor dækning.

Annonce

Ude af proportioner

Både Vejle Kommune, Sydøstjyllands Politi og SSP har frarådet ungerådet at gennemføre koncerten med rapperen, der blandt andet synger om mord på politifolk, og som i sine videoer har optrådt i rockergruppen Satudarahs vest, men Løget-koncerten er også nået helt ind til Christiansborg.

- At justitsministeren skal høres om koncerten, er jo helt ude af proportioner, siger Inger Sunkmanitutanka Svane Therkelsen med henvisning til, at DF's retsordfører Peter Skaarup på baggrund af medieomtalen af koncerten har bebudet, at han vil drøfte sagen med justitsminister Nick Hækkerup (S).

- Det er skudt helt over målet. Her er tale om nogle unge mennesker, som gerne vil lave en fest, og som fortjener at holde en fest for det arbejde, de gør - som de i øvrigt ikke får nogen opbakning til. At det bliver et stort problem, er vi alle ærgerlige over. Hele sagen har handlet mere om at opretholde AAB's ry end om de unge, siger Inger Sunkmanitutanka Svane Therkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Annonce