Annonce
Debat

Ros til kommunen: Velkommen til Tørring

Annonce

Læserbrev: Det er en glæde og ære for byen, at alle jer medarbejdere i afdelingen for Fritid og Fællesskab flytter ind i den nye bygning.

Vi har fulgt med i byggeriet fra de nedbrød de gamle bygninger til denne flotte nye bygning står færdig, og jeg må sige, at det er flot klaret af alle involverede byggearbejdere og ledere, planlæggere mv.

Jeg er stolt af udseendet og af, at vi borgere må bruge bygningen. Det er flot tænkt.

Jeg håber og beder til, at I medarbejdere må trives på jeres nye arbejdsplads, selvom I savner Uldum (positivt). Jeg håber også, at vi borgere vil påskønne og passe på bygningen og ikke mindst, at jeres trofaste indsats må værdsættes.


Jeg er stolt af udseendet og af, at vi borgere må bruge bygningen. Det er flot tænkt.


Herfra skal det siges, at I har værets særdeles gode til at hjælpe, når vi har haft behov for vejledning bl.a. ved byggesager, egen brønd og kloakering samt tilladelse omkring ridebane, og da Uhrskovvej lidt nord for Tørring blev cykelsti.

Ja, Hedensted Kommune har altid taget godt imod os, fra vi flyttede til Tørring i 1994. Vi fik hjælp til pasning af vores små børn i dagpleje, god skole, de fik uddannelse og at hjælpe mig, som har PTSD med de vanskeligheder, det medfører. Og lige meget, hvem vi har mødt i kommunen; i Kalhave med storskrald, pas og kørekort, lægehus, lokalbetjenten og indkøb, har vi altid mødt hjælpsomhed og velvilje. Også vore kære naboer på vejen, ja selv min kones arbejde i hjemmeplejen er godt. Og alt det er ekstraordinært og prisværdigt.

Så derfor byder vi jer velkommen og ønsker Guds velvilje til afdelingen for fritid og fællesskab og til alle jer i Tørring, som bor og arbejder i Hedensted Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Corona rammer kulturlivet hårdt: Festivalfond præsenterer regnskab med millionunderskud

Annonce