Annonce
Ikast-Brande

Rotary hædrer frivillig udvekslings-indsats

Michael Hansen, lokal Rotary-præsident, tildelte Ruth Hansen hædersbeviset ”PHF” – Poul Harris Fellow - for hendes store arbejde med udveksling af unge i Rotary udvekslingsprogrammet. Privatfoto
Helt usædvanligt har Rotary Nørre Snede hædret et ikke-medlem for et stort engagement i Rotarys udvekslingsprogram.
Annonce

Ejstrupholm: Rotary Nørre Snede har i forbindelse med sin juleafslutning på Ejstrupholm Hotel onsdag aften hædret en stor frivillig indsats fra Ruth Skov Hansen fra Ejstrupholm, der faktisk ikke er medlem af Rotary.

Det er derfor en ret usædvanlig hæder, som tilfaldt Ruth Skov Hansen, der sammen med sin mand Niels Hansen i en årrække på helt frivillig basis har stået for ungdomsarbejdet i Rotarys udvekslingsprogram i Rotary Nørre Snede & Ejstrupholm.

Usædvanligt både fordi hæderen tilfalder et ikke-medlem, og usædvanligt fordi Ruth Skov Hansen har ydet en kæmpe-indsats som counselor (på dansk kontaktperson) for de unge mennesker, der dels sendes ud i verden på Rotarys internationale udvekslingsprogram, og som kontaktperson og støtte for de unge, der kommer til Danmark på udveksling fra hele verden, samt for deres plejefamilier.

Hæderen kom i kraft af en indstilling til udmærkelsen ”Paul Harris Fellow”, i daglig tale PHF og i begrundelsen lyder det blandt andet:

- Ruth, du har siden Rotary år 2012/2013 været en del af arbejdet med udvekslingsstudenter for Nørre Snede Rotary gennem din mand Niels. Derigennem har du gjort et kæmpe stykke arbejde. Og trods udfordringer, har du formået at holde hovedet koldt og sikre, at alle får det bedste ud af det. Det gælder både, når der skal sendes en udvekslingsstudent ud, eller når der kommer en til Nørre Snede Rotary, lød det fra den lokale Rotary-præsident Michael Hansen. Han tilføjede:

- Når der har været samkøring til arrangementer, har jeg haft fornøjelsen at køre med dig og Niels, og den besøgende udvekslingsstudent. Du skal altid vide, hvordan det går, og et ”det går godt” er ikke nok, nej, der skal uddybes, og der kan også komme et ”har du nu husket”, osv. Det viser den interesse du lægger for dagen med udvekslingsstudenter.

Udmærkelsen fandt sted i forbindelse med Rotarys julearrangement på hotellet, hvor knap 40 deltog, herunder en række gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce