Annonce
Erhverv

Rotteplage, klimasikring og gode penge: Kloakbranchen mødes til messe

Kloakmessen løber af stablen i MesseC i næste uge og forventes at få omkring 3000 besøgende. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Kloakmessen forventer omkring 3000 besøgende i MesseC i næste uge.
Annonce

Fredericia: Samtlige stande er solgt, og 143 udstillere står klar, når kloakbranchen i næste uge henter inspiration og nyheder på Kloakmessen 2020 i Fredericia. Det oplyser MesseC i en pressemeddelelse.

Med et rekordvådt 2019, et boom i rotteplagen, klimasikring i fokus og et nedslidt kloaknet har landets kloakmestre forrygende travlt. Omkring 3000 fagfolk fra branchen forventes at sætte kursen mod Fredericia..

- Der er en stor bevidsthed i branchen om, at hvis vi skal følge med, så er vi nødt til at være skarpe og holde os opdaterede, konstaterer Thomas Rasmussen, formand for Danske Kloakmestre, som arrangerer messen i samarbejde med MesseC.

Han tilføjer, at digitale værktøjer som blandt andet elektronisk kvalitetssikring og tidsstyringssystemer er på indtog i branchen, og også her kan kloakmestrene blive meget klogere på messen.

Annonce

Gode penge til de unge

En af branchens udfordringer er, at der mangler hænder – ikke mindst kniber det med at tiltrække den unge generation til faget.

- Som noget nyt har vi inviteret folk fra uddannelsesinstitutionerne og fra struktøruddannelsen til at stå sammen med os på Danske Kloakmestres stand. Vi håber, mange kommer og tager en snak, for vi vil gerne hjælpe de unge på vej. Vores branche byder på jobsikkerhed, stor frihed, sammenhold, spændende opgaver og mulighed for at tjene gode penge, påpeger Thomas Rasmusen, der til daglig driver Ronæs Entreprenør ApS i Nørre Aaby.

Hans virksomhed har to lærlinge med til messen, hvor der også skal afvikles DM.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce