Annonce
Vejle

Rotter lukker daginstitution - 115 børn sendt hjem

Rottebesøg betyder, at 115 børn i Grejs p.t. må undvære deres faste daginstitution. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Paddehatten i Grejs er lukket på ubestemt tid. Kommunen arbejder på at finde andre pasningssteder til 115 vuggestue- og børnehavebørn.
Annonce

Grejs: Det blev tirsdag formiddag konstateret, at daginstitutionen Paddehatten på Sdr. Bygade i Grejs har ubudne gæster i form af rotter.

Problemet har et omfang, så Vejle Kommune sidst på formiddagen besluttede at lukke stedet, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Forældrene blev kontaktet og opfordret til at hente deres børn så hurtigt som muligt. Indtil de blev hentet, opholdt alle sig udendørs, oplyser kommunen.

- Vi beklager, at vi har set os nødsaget til at tage dette skridt, fortæller dagtilbudschef Rune Asmund Sørensen i pressemeddelelsen.

- Vi kan dog desværre konstatere, at rotterne har adgang til grupperummene, og derfor må vi af sundhedshensyn lukke bygningen ned.

Annonce

Det kan tage noget tid

Kommunen har endnu ikke overblik over det fulde omfang af problemet, men der er risiko for, at udbedringen kan tage noget tid.

- Vi har ikke et overblik endnu, men rottefængerens tilbagemeldinger har givet os bekymringer i forhold til en hurtig udbedring. Vi arbejder derfor på at finde gode løsninger for en genhusning af børnene andre steder i en periode, fortæller Rune Asmund Sørensen.

- Det bliver umuligt at genhuse alle børnene samlet, men vi prøver at finde gode løsninger så tæt på Grejs som muligt. Vi regner med at kunne meddele dette til forældrene senere i dag, og at vi kan tilbyde pasning til alle børnene fra på torsdag, siger Rune Asmund Sørensen.

Paddehatten har 115 børn, 35 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give For abonnenter

Coronarestriktioner på jobcentret undrer Anne Mette: - De beskytter medarbejderne, men ikke borgerne

Jelling

Museum fejrer jul på Jelling'sk

Annonce