Annonce
Børkop

Rul vinduet ned: Byggeri af drive-in apotek går snart i gang

Apoteker Thomas Croft Buck og Børkop Apotek er klar til at bygge en drive-in luge bag apoteket. Arkivfoto

Børkop: Når sommeren går på hæld, går byggeriet af Børkop Apoteks drive-in-bane i gang.

- Vi har lige fået tilladelsen i hus, så nu kan vi gå i gang med de næste skridt, siger Thomas Croft Buck, der er apoteker i Børkop.

Han overtog apoteket sidste sommer, og allerede fra start meldte han ud, at der skulle laves et drive-in apotek bag apoteket. Siden har det stået lidt stille, men det er der nu nogle helt logiske grunde til.

- Der har været så meget andet, der lige skulle fokuseres på først. Første fokusområde var, at vi skulle have kigget nærmere på ventetiderne i apoteket, som var alt for lange, og vi har arbejdet målrettet på at få sænket ventetiden. Vi stjal simpelthen for meget af kundernes tid, og det skulle ændres, og det er lykkes med et par minutter. Før havde vi over 100 kunder per. måned, som måtte vente mere end 10 minutter. Det er næsten væk nu og vores mål er, at ingen skal vente så længe mere, siger han.

Annonce

Drive-in på vej

Løsningen på at sænke ventetiden har været at investere i en robot, der finder medicinen frem. Dermed spares der tid på at lede efter medicinen, for det gør den store robot nu. Og den har også andre fordele.

- Pladsen til medicin kan udnyttes så meget bedre, og det betyder, at der er plads til dobbelt så mange varer. Robotten lægger selv varene sirligt på plads, og så finder den det selv, når vi beder den om det ude ved kassen, fortæller apotekeren.

Men næste led er så drive-in muligheden.

Den er oplagt i Børkop, for her kan man køre på bagsiden af apoteket. Men der er stadig mange krav, som skal opfyldes. Blandt andet skal det sikres på en forsvarlig måde.

- Det er ikke bare sådan lige at lave, men vi er stadig ved godt mod, og ser frem til at komme igang med arbejdet med drive-in tilbuddet, siger Thomas Croft Buck, der med glæde ser tilbage på sit første år som Børkops apoteker.

- Børkop er et godt sted for mig, og jeg vil rigtig gerne rose vores kunder. Der er sket meget i det her år, men folk har været forstående, søde og spørgende, fortæller Thomas Croft Buck.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

Fortsat mandefald blandt VB-målmændene

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Hedensted

Ny tøjbutik åbner i Uldum

Annonce