Annonce
Vejle

Rullende politistation skal skabe tryghed efter dødsfald

Sydøstjyllands Politi har sendt en mobil politistation til Borgmester Madsens Gade efter lørdagens dødsfald. Foto: Torben Juhler
Sydøstjyllands Politi sendte lørdag eftermiddag en mobil politistation til Borgmester Madsens Gade. Det handler om at besvare spørgsmål og skabe tryghed i området.
Annonce

Vejle: En hvid VW Transporter med politiets logo på dørene holder lørdag sidst på eftermiddagen på Svendsgade.

Den mobile politistation holder ved indkørslen til Borgmester Madsens Gade, hvor en 29-årig mand forblødte ude på gaden foran opgangen til hans lejlighed kort efter midnat natten til lørdag.

To beboere står ved den midlertidige politistation og taler med de to fremmødte betjente, mens flere venner til den afdøde vejlenser går op ad gaden for at lægge en buket blomster eller tænde et lys ved indgangen til hans opgang.

Annonce

Er der for at berolige folk

Sydøstjyllands Politi arbejder fortsat udfra den teori, at den 29-årige døde ved en ulykke, da han slog sin arm ind gennem glasset i hoveddøren.


Det skal skabe tryghed i området, og vi er på stedet for at berolige folk og svare på de spørgsmål, der måtte opstå.

Jørn Bystrup, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi


Alligevel har Sydøstjyllands Politi sendt den mobile station til kvarteret som blot ligger få hundrede meter fra Vejle Politistation i Skolegade.

- Det er udelukkende en tryghedsskabende foranstaltning, når vi vælger at sende den mobile politistation til Borgmester Madsens Gade. Det skal skabe tryghed i området, og vi er på stedet for at berolige folk og svare på de spørgsmål, der måtte opstå, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup.

Annonce

Bliver der alt efter behov

Politiet rullede stationen ind i kvarteret klokken 16, og vagtchefen forventer, at politiet bliver i området tre til fire timer.

- Vi arbejder fortsat ud fra tesen om, at der er ikke er begået noget kriminelt. Men vi vil gerne vise, at vi er til stede derude, og den mobile station skal ses som et tilbud, hvor folk kan kontakte betjentene, hvis de har nogle spørgsmål. Den bliver holdende så længe, der er et behov, siger vagtchefen.

Sydøstjyllands Politi har sendt en mobil politistation til Borgmester Madsens Gade efter lørdagens dødsfald. Ved opgangen til den 29-årige vejlensers lejlighed har pårørende og venner lagt blomster og tændt lys lørdag eftermiddag. Foto: Torben Juhler

Han understreger, at der på intet tidspunkt har været uro i gaden oven på nattens begivenheder og det tragiske udfald.

- Mens vi er der ude, benytter vi også anledningen til at få talt med folk og foretage nogle afhøringer af de folk, der bor derude, siger Jørn Bystrup.

Han tilføjer, at Sydøstjyllands Politi ikke orienterer mere om sagen før tidligst mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Jesper hænger syv kilometer julebelysning op hvert år: Han giver et stjernegodt råd til vejlenserne

Annonce