Annonce
VB

Rumæner med Real Madrid-fortid prøvetræner i VB

Flere i VB's trænerteam kender prøvespilleren Nicusor Craivu. Trænerassistent Dimitru Uzunea (til venstre) har kendskab til Craivu fra de rumænske U-landshold. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Den 20-årige midtbanespiller Nicusor Craiu er den kommende tid på besøg i Nørreskoven.

Vejle: Vejle Boldklub får de kommende dage besøg af midtbanespilleren Nicusor Craiu.

Han er en 20-årig rumæner med fortid i den spanske storklub Real Madrid. I øjeblikket er Nicusor Craiu uden kontrakt og træner fra fredag med i Nørreskoven.

Nicusor Craiu flyttede som ganske ung med sine forældre til Spanien, og som ungdomsspiller rundede han klubberne CD Coslada og Rayo Vallecano, inden som 10-11-årig havnede i Real Madrids ungdomsafdeling. Det blev til fem år i kongeklubben, inden han drog videre til Villarreal.

- Aftalen med min seneste klub (Villarreal, red.) er ophævet, så jeg kan frit skifte til en anden klub, siger Nicusor Craiu, der som ungdomsspiller stiftede bekendtskab med VB’s nuværende trænerassistent Dimitru Uzunea.

Det skete, da Dimitru Uzunea var træner omkring de rumænske ungdomslandshold, som Nicusor Craiu repræsenterede på flere alderstrin. Desuden er Craiu en spiller, som også VB-træner Constantin Gâlcă kender.

Nicusor Craiu, der måler cirka 165 centimeter, beskriver sig selv som en midtbanespiller med force i den tekniske del af spillet.

- Jeg har ikke aftalt, hvor længe jeg skal blive her. Nu får jeg chancen for at vise mig frem, og så må vi se, hvordan det går, siger Nicusor Craiu.

Annonce
Aftalen med min seneste klub (Villarreal, red.) er ophævet, så jeg kan frit skifte til en anden klub.

Nicusor Craivu

Har besøg af yderligere tre

VB har i øjeblikket besøg af yderligere tre spillere.

Det er ukraineren Dmytro Shcherbak, som efter planen fredag drager videre uden aftale, mens den anden, Nicolas Dantas, ligner en spiller med en fremtid i Nørreskoven.

Dantas, der er central forsvarsspiller, har optrådte i alle VB’s indtil videre tre testkampe, og onsdag aften mod Kolding IF spillede han med trøje nummer 23 med eget efternavn på ryggen, hvilket mere end indikerer, at en aftale er nært forestående.

Den tredje er klubbens tidligere viceanfører Nicolaj Madsen, som tirsdag begyndte træningen i VB og onsdag spillede en halvleg i testkampen mod Kolding IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce