Annonce
Erhverv

Rykker ud af Hess' gamle villa: Handelsbanken flytter oven for bakken

Handelsbanken er flyttet oven for bakken, og her er Lars Hoffmann, Henrik Knudsen og Per Bach Nielsen klar til at tage imod såvel privat- som erhvervskunder. Foto: Flemming Larsen
Handelsbankens nye domicil er i Nordhuset på Dandyvej 3 B i Vejle Nord. Her får banken både filial og erhvervscenter, og flytter sammen med beslægtede virksomheder.

Vejle: For et år siden samlede Handelsbanken erhvervskompetencerne i et nyt erhvervscenter, som dækker hele Trekantområdet. Centeret lå placeret i Hess' gamle villa på Flegborg i Vejle. Nu har Handelsbanken forladt villaen og midtbyen. Ifølge Lars Hoffmann, direktør for Handelsbanken, sker flytningen til Nordhuset på Dandyvej 3 B i Vejle Nord, blandt andet på grund af pladsmangel.

- Formålet var at skabe et endnu stærkere erhvervsteam, der kan servicere de større erhvervskunder i hele området. De nye lokaler danner de helt rigtige rammer for dette, og det var derfor naturligt, at flytte filialen hertil, forklarer Lars Hoffmann.

Mere digitalt

Han slår her på større og indbydende lokaler, bedre mødefaciliteter, gode tilkørselsforhold og nem parkering, og at de nye faciliteter giver endnu bedre mulighed for at sætte fokus på rådgivning med udgangspunkt i kundens ønsker og drømme.

Villa Flegborg

Beliggende på Flegborg 6 på hjørnet af Flegborg og Vedelgade og en af byens markante bygninger, som i dag fremstår stort set som da den blev opført. Villaen er på 1600 kvm og i fire etager.

Villaen blev bygget af C.M. Hess, som familiens privatbolig, i 1905 og indviet i 1906. Villaen var tegnet af arkitekterne Emm. Fleischer og N. Christof Hansen.

Villaen var i mange år hjem for familien Hess. Sønnen Harald Hess overtog den efter sine forældre i 1920'erne og var bosat der frem til 1964.

Villaen blev overtaget af Cowiconsult A/S som havde kontor i huset 1964 til 2002 og senere igen Handelsbanken.

Kilde: VejleWiki

- Vores kunder har for alvor taget de digitale muligheder til sig, men det betyder ikke, at vi i Handelsbanken lægger mindre fokus på det personlige møde i filialen, siger Lars Hoffmann.

De to ting går ifølge direktøren  hånd i hånd.

- Vi er mere digitale end nogensinde før. Det er enkelt, hurtigt og effektivt at mødes digitalt, hvor langt det meste efterhånden kan klares. Men det personlige møde kan noget helt særligt, og især når de store beslutninger i livet skal træffes, eller et større erhvervsprojekt skal finansieres, skaber det stor tryghed at se hinanden i øjnene.

- Det går efter vores bedste vurdering ikke af mode lige foreløbig, mener Lars Hoffmann.

Annonce

Beslægtede firmaer

Han nævner, at det også er derfor man er flyttet til nye, indbydende lokaler og faciliteter.

- Her får vi desuden mulighed for at invitere kunder inden for til relevante kundearrangementer, når tiden igen tillader det.

- Og så kommer vi til at bo i et kontorfællesskab, hvor vi kan trække på nogle naturlige synergier, så vi får et fagligt miljø, der i endnu højere grad kan hjælpe os med at imødekomme kundernes behov fremover. For os er det essentielt, at vi kan tilbyde et endnu stærkere erhvervsmiljø med fokus på høj kundetilfredshed, ansvarlig rådgivning og lokal beslutningskraft, siger Lars Hoffmann.

Af beslægtede virksomheder nævner Lars Hoffmann blandt andet Skov Advokater, Martinsen Rådgivning & Revision, Colliers og  Lokalbolig.

Annonce
Jelling For abonnenter

Kan du spotte dem? Derfor er nyt kameralignende udstyr placeret i to befærdede områder

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Fjerde strejkeudvidelse på fire uger bliver næppe den sidste: - Det vil kunne mærkes i Vejle, det er der slet ingen tvivl om

Erhverv For abonnenter

Svejsevirksomhed har vokseværk: Har oprettet ny afdeling og leder stadig efter folk

Alarm 112

Efterlysningen virkede: Mistænkt for røveriforsøg har meldt sig selv

Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i juli 2021

Alarm 112 For abonnenter

Mobilhul forhindrer ambulancer i at sende hjertedata til hospitalet

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Et helt elektrisk jubilæum: Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab runder de 100 år

Erhverv

Rikkes iværksætter-succes er blevet for stor til byen: Nu rykker hele produktionen til ny adresse

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Vejle Boldklub

VB tester engelsk angriber med Premier League-kampe

Kultur For abonnenter

Præsten klar med det 11. bud: Du skal give din viden videre

Gamle dage

En mærkelig historie: Da oprøret brød ud på Bornholm, fik herregården ved Børkop ny ejer

Annonce