Annonce
Billund

Så åbner diskotekerne igen: Jan Liglad glæder sig helt ustyrligt

Liglad Day & Nightlife genåbner, og Jan Jepsen Jensen glæder sig stort. Morthen Jepsen Jensen, til venstre, er ikke på diskoteket mere, men arbejder igen for sin bror, speedwaykøreren Michael Jepsen Jensen. Arkivfoto: Søren Gylling
Jan Jepsen Jensen er allerede i gang med at booke musik til sit diskotek.

Grindsted:  Jan Jepsen Jensen, diskoteksejer gennem 35 år, kunne torsdag morgen knapt få armene ned og lagt telefonen fra sig. Efter 15 måneders coronanedlukning kan han endelig åbne diskotek Liglad Day & Nightlife i Grindsted igen.

Natten til torsdag blev regeringen sammen med alle Folketingets partier på nær Nye Borgerlige og Kristendemokraterne enige om en genåbningsaftale, som blandt meget andet betyder, at diskoteker kan åbne igen den 1. september.

Torsdag morgen var Jan Jepsen Jensen allerede i gang med at at booke musik og snakke med leverandører.

Annonce

Nu lever jeg

- VI glæder os helt ustyrligt. Nu kan vi komme i gang, og nu føler jeg, at jeg lever igen, lyder det fra den glade diskoteksejer, der blandt andet har brugt tiden på at åbne en isbar i Bork og overveje, hvad han skulle stille op, når diskoteket kan åbne igen.

- Liglad er kommet for at blive, og vi vil fortsat være Midtjyllands førende diskotek, siger Jan Jepsen Jensen, der dog ikke vil afsløre konkrete planer her og nu - udover, at der også fremover bliver arrangementer for voksne.


Jeg er som en cirkushest. Jeg går bare i gang og gør det, jeg er bedst til og har det godt med. Jeg er en glad og lykkelig mand i dag.

Jan Jepsen Jensen


Diskoteket har blandt andet arrangeret aftener med John Mogensen, Kim Larsen og Bamse-kopibands, og det kommer til at fortsætte, lover Jan Jepsen Jensen.

Annonce

Nye medarbejdere

En udfordring lige nu er at få styr på personalet.

- Hvem af de gamle er her stadig efter 15 måneder? Det er jeg i gang med at finde ud af, og vi skal helt sikkert også have ansat nogle nye, siger han.

Jan Jepsen Jensen er 58 år og har fortsat mod på livet som festarrangør.

Annonce

Cirkushesten vågner

- Jeg er omgivet af unge mennesker, og så holder man sig ung. I løbet af de her 15 nedlukningsmåneder føler jeg, at jeg er blevet ældre, men allerede i dag er jeg yngre igen. Det bliver så godt at komme i gang igen, siger han.

- Jeg er som en cirkushest. Jeg går bare i gang og gør det, jeg er bedst til og har det godt med. Jeg er en glad og lykkelig mand i dag, siger Jan Jepsen Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce