Annonce
Vejle

Så er den gal igen - vigtig vej spærres for trafik

Spærringen af Jellingvej varer til alt held kun et døgn. Langt mere problematisk er situationen ved Gammelhavn, hvor tunnellen under jernbanen har været spærret siden 21. oktober. På det seneste er der skåret et stort hul i den 70 centimeter tykke betonplade for at få overblik over skaderne i forbindelse med bruddet på vandledningen. Foto: Kaare Johansen
I 26 timer må bilister på en omvej, når Trefor Vand skal reparere ledning, der forsyner 5000 husstande.
Annonce

Vejle: Vand er lidt af en udfordring for Vejle og alle, der bevæger sig rundt i byen i disse måneder.

Vand fra oven, vand fra åerne og - som om det ikke var nok - vand fra bristede vandledninger giver igen og igen problemer - ikke mindst i trafikken.

I næste uge betyder endnu et ledningsbrud, at bilisterne må finde andre veje end Jellingvej fra klokken 8.30 onsdag morgen til og med klokken 11 torsdag, hvis et ledningsarbejde går efter planen.

Den befærdede vej skal graves op mellem Nordlandsvej og Lindeallé. Her gik der for en uge siden hul på både vand- og kloakledning - og nu skal skaderne repareres.

Formanden for teknisk udvalg i Vejle Kommune, Gerda Haastrup Jørgensen (V), ærgrer sig over, at der nu igen skal spærres en vigtig vej, men der ifølge formanden ingen vej udenom:

- Ledningen forsyner 5000 husstande og sørger også for vand til sprinkleranlæggene på Vejle Sygehus. Derfor er det afgørende, at den fungerer ordentligt, lyder det fra Gerda Haastrup Jørgensen.

Det er naturligvis rigtig ærgerligt, at vi endnu engang er nødt til at lukke en trafikeret trafikåre af, fordi der er brud på ledningsnettet i jorden.

Gerda Haastrup Jørgensen (V), formand for teknisk udvalg

Annonce

Bilister må på omvej

Kommunen har valgt at tage langt tilløb til lednings-arbejdet. Trefor Vand er blevet bedt om at vente med at grave, indtil kommunen har informationsskilte og omkørselsskilte klar.

Samtidig bliver de busser, der normalt kører på Jellingvej, omdirigeret. Hvordan kan ses på Sydtrafiks hjemmeside.

Bilister, der kører fra Vejle mod Jelling, bliver sendt via Høgsholt til Hovertoften. Bilister i den modsatte retning må tage omvejen via Frederikshøjvej og Grejsdalen. Beboere i området vil dog få mulighed for at køre frem til afspærringen, lyder meldingen fra Vejle Kommune.

Arbejdet giver ikke kun gener for trafikken. Beboerne i området må også undvære vandet i en periode. Lukningen er begrænset til tidsrummet mellem 22 onsdag aften og 5.30 torsdag morgen. Samtidig advarer Trefor Vand om, at reparations-arbejdet kommer til at støje i nattetimerne.

Ledningsbruddet under Jellingvej er et af tre de seneste måneder. Størst skade er der efter bruddet på hovedledningen ved Gammelhavn. Her er tunnellen under jernbanen fortsat spærret for trafik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten bevæger sig rundt i kommunen: Nu bor mange af de nysmittede på Nørremarken

VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Annonce